Врачки и гадателки с коледни промоции

  • 17 декември 2013 07:21

  • 1935
  • 2
Врачки и гадателки с коледни промоции
©

След проститутките и компаньонките и врачките в Търновско също обявиха празнични промоции. Гадателка, обявила се в нета като Стефка от кв.”Бузлуджа”, е обявила специално намаление на предлаганите от нея услуги за периода от 10 декември до 10 януари. Така 15-минутен сеанс с клиент е свален от 30 на 20 лв., информира в. Монитор.

Кармичният преглед от 25 е намален на 20 лв., а кармично изчистване – от 70 на 50 лв. сеансът. За едно пълно изчистване обаче били необходими поне 5-6 сеанса, обяснява ясновидката. Сред предлаганите от гадателката на промоция услуги са и разваляне на черна магия – 80 вместо 100 лв. на сеанс, както и правене на заклинание за късмет и успех, придружено с изработка на лична муска за 50 лв.
Предлага се и твърде сложното за разбиране “изграждане на астрална психическа защита и избистряне на аурата” също срещу половин стотарка на сеанс. За да е актуална и в крак с времето, гадателката е включила в ценовата листа и най-новия си продукт - “магия за успех в бизнеса, да не го лови кризата”. Цената там е в зависимост от дебелината на портфейла на клиента и неговата наивност, като може да достигне и четирицифрена сума.

Друга колежка на гадателката Стефка, нарекла се Маг Дани от Свищов, пък предлага безплатен първи сеанс за гледане и установяване на “лоши влияния в астрала на клиента”. Следващите сеанси обаче са по 50 лв. парчето. Едва ли има нужда да се обяснява, че на всеки клиент задължително ще бъде открито някакво “лошо влияние”, застрашаващо непоправимо астрала му и нуждаещо се от поне 4-5 сеанса. А може и повече, в зависимост от платежоспособността на клиента.

Проститутките и компаньонките в Търновско също решиха да “пуснат малко аванта” на клиентите си. В един от специализираните сайтове за компаньонки млада дама от Велико Търново предлага “еротични масажи с освобождаване и още нещо” с коледно намаление – от 80 на 60 лв. на час. Едва ли е необходимо въобще да се обяснява същността на “масажа с освобождаване”. В друга от обявите “палава и секси рускиня” от ул. “Н. Габровски” предлага компания за празниците на специална оферта - 1000 лв. за 12 часа или 500 лв. за 6 часа. Трета жрица на любовта от старата столица пък е още по-директна – “пълна програма на ваш терен, само сега до Нова година 50 лв. на час плюс 10 лв. за такси”.

В промоциите по случай идването на Дядо Коледа се включват и “магистралките”. Мургавите жрици, заработващи по пътя Търново – Габрово, предлагат френска любов без кондом само за 10 лв. и бърз секс в колата или в храстите край пътя за 20 лв. Тази промоция обаче е само за непукисти и търсачи на силни усещания, тъй като публична тайна е, че мургавите труженички по родните пътища са истински подвижни венерически енциклопедии.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1935 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
niki

2013.12.17 | 12:09

2
КОЙТО НЕ ВЯРВА В ГОСПОД ХОДИ ПО ВРАЧКИ
niki

2013.12.17 | 12:09

1
ВРАЧКИТЕ СА СЛУГИ НА САТАНА ЖАЛКО ЗА ТЯХ ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ОТ ВСЕВИШНИЯ И ПРАТЕНИ В ОГНЕНОТО ЕЗЕРО

Добави коментар

Водещи новини