Протестиращи окупираха Цветлин Йовчев в ресторант (снимки)

  • 16 декември 2013 06:38

  • 3470
  • 6
Протестиращи окупираха Цветлин Йовчев в ресторант (снимки)
©

Група протестиращи, научили, че вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола се намира в ресторант в близост до Клуба на архитекта на ул. "Кракра" в София и обградили сградата, пише "Всеки ден".

"Държаха ни като заложници. Въобще не се съобразиха, че останалите клиенти на заведението нямаме нищо общо нито с МВР, нито с правителството", жалваха се потърпевши клиенти.

Информацията за вечерята на вътрешният министър е била дадена от Ивет Добромирова, бивш говорител на служебния кабинет и активен протестиращ срещу сегашното управление. Сега тя поддържала и антиправителствената информационнна служба "Норешарски". Във фейсбук профила си тя е публикувала: "Оппаааааааааа...овчев вечеря в "архитектите"...да му приседне дано...ако не сега, то по-късно същата вечер".

Бързата намеса на полицията е предотвратила по-сериозни сблъсъци в заведението. Над 100 полицаи са се притекли на помощ на вътрешният министър, предотвратявайки намерението да бъде държан като заложник.

Според очевидци протестиращите са хвърляли яйца, нахлули са във фоайето на ресторанта. Четирима души са били арестувани.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3470 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
въпрос

2013.12.17 | 09:55

2
Какво, щеше да им се случи на "малоумните воайори", ако това се бе случило в държава различна от България??
КЪМ № 1

2013.12.17 | 09:56

6
АКО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПОРАЗЛИЧНА ТОВА НЯМАШЕ ДАГО КОМЕНТИРАМЕ
Уважение

2013.12.17 | 09:56

5
Маааалко уважение към българските институции и министрите няма да ни е излишно. Това минава в графата нарушение на обществения ред и в много европейски държави се прилага бързата процедура. Какво министрите да не вечерят или да не се срещат с хора. Само малоумници могат да измислят такава форма на протест.
Кико

2013.12.16 | 13:28

1
Мога да кажа как е в Англия, ако извършиш някакво нарушение на закон или разпоредба дори общинска и си " цъкнат" с камера с sms те известяват каква е глобата, естествено ако деянието не касае по- тежка санкция.
cop

2013.12.17 | 09:56

4
в англия за тези беззакония вкарват в затвора действащ футболист беше вкаран в затвора за алкохол така че не ми говори за англия,в софия има повече бентлита отколкото в някои английски градове с работеща икономика,а не като нашата с ликвидирана икономика
Българин

2013.12.17 | 09:55

3
В държава различна от България тези, които ни управляваха последните 20 години щяха да са по затворите или най-малкото извън политическия живот и среди. Така тези наречени "малоумни воайори" щяха да си гледат живота и да се наслаждават на идващите празници.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини