Авиокомпания изпълнява коледни желания (видео)

  • 11 декември 2013 15:53

  • 3617
  • 3
Авиокомпания изпълнява коледни желания (видео)
©

Канадска нискотарифна авиокомпания изненада пътниците от два свои полета, като ги попита какво искат за Коледа, а при пристигането им подари каквото са си пожелали, пише "Новинар".

Щастливците, които получиха изненадващите армагани, са летели от Хамилтън и от Торонто до Калгари. Преди да се качат в самолета, на екраните на двете летища се е появил Дядо Коледа, който попитал пътниците какво искат.

След това служители на авиокомпанията, въоръжени с камери, обиколили и записали желанията на всички пътници, без да им казват какво ги очаква. Записите веднага били изпратени в Калгари, където доброволци и две търговски вериги започнали спешно да пакетират 357 подаръка.

При пристигането си в Калгари пътниците се насочили към лентата за багаж, но там вместо куфари се появили подаръците. Така някои са се сдобили с плосък телевизор, други – с таблет, а трети – с бельо и чорапи.

Ако цената на поръчания подарък била твърде висока, клиентът получавал алтернатива: така един от пътниците вместо състезателна кола получил играчка от същия модел. Единственото желание, което авиокомпанията не могла да изпълни, било да има световен мир.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3617 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До 1 и 2

2013.12.16 | 12:34

3
Прости българи,за нищо не ставате.

2013.12.16 | 12:34

2
Искам да чукaм стюардесите в кенефа и после да гледам как пътниците скачат без парашут.
Бай онзи

2013.12.16 | 12:34

1
Язък,че не е имало някой да поиска оставката на Орешарски...

Добави коментар

Водещи новини