Прикачват казуса "Фидосова" към комисията "Бисеров"

  • 11 декември 2013 10:07

  • 1931
  • 0
Прикачват казуса "Фидосова" към комисията "Бисеров"
© Булфото

Ако се стигне до създаване на временна анкетна комисия, която да разследва случая с бившия зам.-председател на парламента и ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, БСП ще настоява депутатите в нея да се занимаят и с вече бившата народна представителка от ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, която напусна 42-то НС и партийните си постове, след като инициалите й се появиха в скандалното тефтерче на Филип Златанов. Това е било обсъждано на заседание на парламентарната група на червените вчера, съобщава в. "Преса". Част от социалистите са се обявили против създаването на подобна комисия.

В края на ноември от ГЕРБ настояха да бъде проучено дали е имало изтичане на информация от службите към ръководството на ДПС и защо се е забавило образуването на досъдебно производство срещу Бисеров. Лидерът на движението Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в обяви, че те ще подкрепят създаването на комисията.

Междувременно днес парламентарната група на ДПС се събира, за да вземе решение как да реагира на предложените от трима соцдепутати промени в Закона за вероизповеданията, с които на практика бе нарушено споразумението от семинара в Боровец всяка законодателна инициатива да бъде предварително одобрявана от другата партия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1931 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини