Закопчаха футболен фен, потрошил патрулка

  • 18 август 2011 16:25

  • 2283
  • 3
Закопчаха футболен фен, потрошил патрулка
© Булфото

Магистрални полицаи задържаха футболен фен, съобщиха от пресцентъра на МВР. 22-годишният мъж счупил стъкло на патрулен автомобил на Областната дирекция на МВР-София.

Инцидентът станал тази нощ на автомагистрала „Хемус” в района на тунел „Топли дол”. Автопатрулът на магистрална полиция извършвал рутинна полицейска дейност, когато наблизо аварирал автобус „Сетра” с кюстендилска регистрация, превозващ фенове на футболен клуб.

От автобуса слезли група младежи в явно нетрезво състояние и започнали да крещят и да се движат по пътното платно, с което създали предпоставки за пътни инциденти. Полицаите реагирали веднага, което вбесило един от най-агресивните мъже. Изведнъж той се затичал, преминал през трите пътни платна и хвърлил парче от бетонна плоча по задното стъкло и капака на полицейската кола като счупил стъклото и изкривил багажника. Мъжът отказал да се подчини на полицейското разпореждане и се опитал да се скрие в автобуса, но бил заловен от служителите на реда.


22-годишният М. А. от София е задържан в районното управление в Ботевград за 24 часа, привлечен е като обвиняем и ще заплати нанесените на автомобила щети, възлизащи на над 300 лева.


По случая било образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2283 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!

2011.08.26 | 15:04

3
a taka evalata na mom4eto zaslujavat
Анди

2011.08.26 | 15:04

2
Ебати тъпото прасе...смърт за цеца
някой

2011.08.26 | 15:04

1
да го спукат от бой тоя боклук. просто да го претрепат ама здрава кост да не му остане. да видим другия път как ще се държи. тия малки хулиганчета само от бой разбират, ама здрав бой!!!

Добави коментар

Водещи новини