СУ: Двамата пиещи преподаватели са дали показания

  • 29 ноември 2013 14:15

  • 1865
  • 4
СУ: Двамата пиещи преподаватели са дали показания
©

По повод на инцидента с двамата преподаватели от Историческия факултет ректорското ръководство на Софийския университет "Св. Кл. Охридски" заявява в становище, че те вече са дали своите писмени обяснения.

"Ранобудните студенти" разпространиха днес запис на преподаватели, които пият в сградата на Софийския университет. В клипа от ранните часове на 27 ноември са заснети проф. д-р Костадин Рабаджиев - ръководител на катедрата "Археология", и проф. Драгомир Драганов. В становището от ректорското ръководство на СУ се казва, че днес деканатът на Историческия факултет проф. Пламен Митев ще обсъди показанията и ще направи своите предложения за наказания. Ректорското ръководство категорично заявява, че няма да прилага двоен стандарт към евентуални нарушения на преподаватели и студенти.

Заедно с това ректорското ръководство иска да изкаже съжаление, че студенти, използвайки този инцидент, падат на нивото на тези, срещу които се борят, се посочва в становището. Няма да допуснем да ни поучават тези, които не само повече от месец съзнателно нарушават правилника на Университета, но и правата на мнозинството студенти и преподаватели, които не приемат тяхната акция, заявяват от ректорското ръководство.

Последвайте канала на

БТА
1865 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.12.12 | 00:54

4
След като има ресторант в СУ, ще има и пийване. Не всеки носи пиене като "ранобуден студент". Оляхте се, момчета! Заприличахте на истински комсомолци, бъдещ боен отряд на БКП. А и съм сигурен, че не сте стъпвали на лекции.
Отмъщение

2013.12.12 | 00:54

3
Да изключат моралистите. Професорите да ги осъдят за незаконно заснемане.
Balaka

2013.11.29 | 21:17

2
MORALISTI....
Герчо с тамбурата

2013.11.29 | 18:58

1
Така е след като всицки университети, средни и начални училища са обхванати от търговците,изгонени от Христовия храм, Вътре в тези сгради се продава и консумира всичко- цигари от тютюн и хашиш,спиртни концентрати всички видове, дрога от всички асортименти, Това не както при Тодор живков тези да стоят най-малко на 500 метра от сградата, Сега е демокрация,Ами секса и неговото упражняване в аулите,кабинетите и по време на лекции

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини