Румен Петков: Ситуацията около „Лукойл” е абсолютно беззаконие

  • 18 август 2011 12:15

  • 1457
  • 2
Румен Петков: Ситуацията около „Лукойл” е абсолютно беззаконие
© Булфото

Ситуацията около „Лукойл” е абсолютно беззаконие и правен нихилизъм от страна на държавата, каза пред "Фокус" депутатът от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„За съжаление – никой не търси сметка на отговорните лица. А те са – Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. Нещо повече – Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната обяви, че няма де се съобрази с решението на първата инстанция на съда и ще остави рафинерията затворена. Вече имаме окончателно решение, което показва, че Танов не е бил прав. Има ли институция в България, която ще попита: защо той, който стимулира контрабандата, обявява, че няма да се съобразява с решението на съда. Има ли някой, който ще му подири сметка; има ли министър-председател, който ще го уволни, и има ли главен прокурор, който ще го отстрани от длъжност и ще предизвика прокурорска проверка за злоупотреба с власт. Това са въпросите, на които българските граждани трябва да имат ясен отговор”, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му – спекулацията с „Лукойл” е изключително грозна. „Дискредитацията на най-големия данъкоплатец показва на всички българи, че те могат да бъдат мачкани от администрацията без всякакви последствия за тази администрация”, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

На въпрос – какво ще прави компанията със загубите, които претърпя в няколкото дни, докато очакваше решението на съда, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви: „Не бих могъл да прогнозирам – компанията какво ще прави, но контрабандата процъфтя. И тази контрабанда беше дирижирана от държавата. Беше дирижирина от митниците, от държавната администрация, и никой не носи отговорност”, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Запитан дали има доказателства, че контрабандата процъфтява, тъй като властта твърди обратното – че я бори много успешно, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза: „Пазарът на цигарите какво показва? Пазарът на горивата – какво показва? Имаме ли намален поток на трафика – нямаме, имаме ли намалена преработка в „Лукойл” – имаме. Очевидно става въпрос за контрабанда на горива. 50 % от пазара на цигари е контрабанден. Това, че държавата лъже, не променя действителността” – каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Запитан за коментар на вчерашното интервю на бившия посланик на САЩ в София Джеймс Пардю и какво е направило най-силно впечатление от тезите му за България, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви: „Изключителната му наглост. Не може чужд гражданин да се държи като генерал-губернатор”.

„Тази власт не просто не ми е симпатична, тя ми е отвратителна. Но, когато чужд гражданин се държи по този начин, властта трябва да му зашлеви два шамара и да обяви, че няма да го допуска в България. Не може той да дава оценки на българските институции. Неговият приемник – Уорлик - е същата нагла персона и той трябва да бъде изгонен от България. Впрочем – той се кани да идва в Плевенско, в село Асеново. В Плевенско той, където и да дойде, ще бъде посрещнат с плакати – „вън наркоманите от България”. Такива хора не трябва да бъдат допускани в нашата страна, ако искаме да запазим честта и достойнството си. Ако тази власт се счита за мутренска, както твърди Пардю, да не предприема никакви мерки” – каза Петков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1457 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
от бат боико

2011.08.20 | 09:11

2
а бе сто не си пикаеш в шадравана бе говедо?
evgeni

2011.08.19 | 00:27

1
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини