Меглена Кунева обикаля страната с бус

  • 18 август 2011 10:00

  • 1430
  • 3
Меглена Кунева обикаля страната с бус
©

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 тръгва на турне из България със специално нает бус. Независимият кандидат-президент, вицето й Любомир Христов и екипът им ще обикалят страната в продължение на 21 дни. Заедно с тях ще пътуват оператор и фотограф, за да заснемат срещите с хората. С кадри от тях ще бъде направен предизборният клип.

Кунева ще ходи “на гости у приятел”, защото има много лични покани на фен страницата си. Тя ще намине край фабрика за сладолед и цех за хляб. Поканена е и на събор на каракачаните в Котел в края на август.

От вчера щабът й събира дарения за кампанията. На сайта е направен специален бутон за целта. Приемат се средства само от физически лица, а за сумите над 1000 лв. ще се попълва специална декларация за произход на средства. Открита е и банкова сметка, дарения ще се правят и чрез системите за електронно разплащане. Всяка седмица щабът ще дава публичен отчет колко е събрано и за какво се харчи.

Стартира и набирането на подписи за участието във вота. По закон се изискват 7000, но целта е да се съберат много повече, обясниха запознати. Кунева лично ще застава до масите в някои от градовете, за да кани хората да я подкрепят с подписите си. В акцията ще се включат още Дони, Мариана Попова и други популярни лица от инициативния комитет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1430 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЗА МЕГЛЕНА КУРНЕМАВА

2011.08.21 | 10:28

3
"Кунева ще ходи “на гости у приятел”, защото има много лични покани на фен страницата си. Тя ще намине край фабрика за сладолед и цех за хляб. Поканена е и на събор на каракачаните в Котел в края на август." - А ПОКАНАТА ОТ СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР??? СЛЕД СЪБОРА ЛИ ЩЕ ХОДИ ДЪРТАТА БРАНТИЯ??? ЧЕ ТЯ МАЙ БАЯ ГО ПРОТОЧИ ТОВА ХОДЕНЕ? ДА НЕ СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И НАРУШАВА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА - ПРАВОТО И НА ПАНДИЗ, ЧЕ МАЛКО ЛИ ЗЛИНИ НАПРАВИ НА СТРАНАТА???
Оптимист

2011.08.21 | 10:28

2
Ако бяхме в една нормална държава, тази трябваше да прави обиколки в затворническата килия. Да си заработва храната със затворнически труд, а вечер загоряли "колежки" лесбийки да и правят еротични фотосесии.
от бат боико

2011.08.21 | 10:27

1
тази кУндева,ЗАЕДНО С МАРИЯ ДИМОВА ОБЛАСТНАТА НА РУСЕ ТАКИВА ЗАМЕНКИ НАПРАВИХА,ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА СТЕ ИМА РАБОТА ЗА ЦЯЛА ГОДИНА.ПИТАИТЕ МИШО-БИРАТА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини