Жерар Депардийо се изпикал на пътеката в самолет

  • 17 август 2011 15:36

  • 3292
  • 1
Жерар Депардийо се изпикал на пътеката в самолет
©

Филмовата суперзвезда Жерар Депардийо изуми всички пътници, след като се облекчи на пътеката на самолет по време на редовен пътнически полет на компанията "Ситиджет" по линията Париж-Дъблин, съобщи АФП.

"Потвърждавам, че Депардийо действително е уринирал извън тоалетните на самолета", заяви представител на "Ер Франс-КЛМ", принципал на "Ситиджет". Самолетът тъкмо излитал, когато Депардийо поискал да отиде до тоалетната. Стюардесата го помолила да изчака завършването на маневрата и тогава да иде.

"Трябва да пикая, трябва да пикая!", настоял обаче Жерар и се надигнал, докато всички останали пътници били завързани за коланите си. Стюардесата го призовала да издържи няколко минути, но той казал, че не можел да чака толкова дълго и трябва на всяка цена да се облекчи.

"Явно този пътник беше употребил алкохол", твърди стюардесата. Никой от пътниците не коментирал случката. Самолетът се завърнал на изходна позиция, защото трябвало да почистят напоения мокет. Инцидентът станал на 16 август привечер, уточнява агенцията. На борда са пътували 111 души.

Последвайте канала на

Novini.bg
3292 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.30 | 15:13

1
Пак,че не се е насрал.За тази възраст има дайперси,ама той от къде да знае.

Добави коментар

Водещи новини