Борисов: Наглостта на управляващите мина всички граници

  • 13 ноември 2013 10:19

  • 13947
  • 78
Борисов: Наглостта на управляващите мина всички граници
© Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е в Народното събрание след близо двуседмично отсъствие.

Борисов не влезе сутринта в пленарна зала и не се е регистрирал в началото на заседанието, но влезе в стаята на ГЕРБ. Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, който беше в парламента сутринта, напусна, без да направи никакъв коментар пред журналисти.

Пред журналисти в кулоарите на парламента Борисов коментира вчерашните сблъсъци пред Народното събрание. По думите му полицията е оказа насилие върху младите хора. "На снимки и по телевизията видях как блъскат и журналисти. Наглостта на управляващите мина всички граници. Има важни послания, които трябва да се направят. Това го направих при депутатите. Хиляди хора призовават да оглавим протестите, да се намесим в тях. Ние до този момент не сме го правили. Затова сега дадох указания - в събота, в 12.00 часа ще направим един протест на ГЕРБ, със знамена, партиен протест, за да видят когато иска ГЕРБ да прави протест за оставка, как се прави. Протестът ще е в Пловдив, в 12.00 часа. След това имаме среща с всички кметове на ГЕРБ там", заяви бившият премиер.

Борисов уточни, че се е чул с Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и до няколко дни ще даде пълна информация за участието си в офшорна фирма, сигнал за която изнесе Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Лидерът на ГЕРБ отново поясни, че това участие е било в периода 1994-1996 г., когато е бил бизнесмен.

На въпрос защо не идва в парламента, той каза, че не може да идва в зала, където да води диалог с хора, срещу които е завел съдебни дела. "Много добре се познавам и не знам как ще реагирам. Затова на този етап няма да влизам, за да се избегнат конфликти", посочи Борисов. Попитан дали е имал информация от службите за случая с Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза: "Аз като премиер никога не съм използвал ДАНС като оръжие и нямам информация по случая. Не съм се чувал и с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Доколкото знам, вече тече следствие. Масово хора, които бяха категорично против избора на сегашния главен прокурор и колко пъти вие сте ме питали дали ние сме предложили, дали ние стоим, че манипулиран бил изборът за сегашния главен прокурор, ще видите, че точно тези хора бяха най-против него. А сега му се подмазват. Защото той действително действа безапелационно срещу всички, което е правилно и показва, че изборът му е абсолютно правилен за този пост. Аз съм сигурен, че ДПС е знаело за Бисеров. ДПС е знаело, аз - не. Не случайно Бисеров беше най-остър срещу мен. Ако съм знаел нещо, щях да му отговоря”.

"На сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди. Това е падение на пагона. На мен двама президенти са ми давали генералските звезди", коментира лидерът на ГЕРБ изказване на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. "За това, че ДПС ми били дали звездичка, искам да им напомня, че това бяха годините, в които българският народ ми даваше най-високото одобрение в страната за работата ми. Вследствие на това, многократно ги побеждавах след това на политически избори. А в същото време на сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди. Това го няма никъде. За един месец генерал – полковник. Четири генералски звезди. Това е падение на пагона. На мен двама президенти са ми давали генералските звезди – едните ми даде Първанов, другите ми даде Стоянов”, коментира Борисов.  На въпрос дали е възможно ГЕРБ и БСП да се разберат за предсрочни избори Борисов посочи: "Те няма никога да дадат оставка, защото в момента са се впили във всички обществени поръчки и гледат да акумулират средства за избори. Това, което приписват на нас, те са го правили винаги".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13947 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар
Смърт на мутрите

2013.11.25 | 16:54

78
Ако тиквата дойде на власт, аз ставам партизанин.
Грегори

2013.11.25 | 16:51

77
Ден и нощ ще протестирам, кръв ще дам за да падне правителството, ако някой ми гарантира, че този мафиот и пасмината му няма дойдат на власт.
jimi

2013.11.25 | 16:51

75
вашата наглост е несравнима гн БОРИСОВ вие само дорасипахте последните 4г даржавата народа угладнял и пулодял,несам за вас нито за други там разни парти дето се упражняжат 24г на гарба на народа и наи лошто е никои не намира вярната посока...
Мразещ БСП/ДПС/Атака

2013.11.25 | 16:51

76
Като ти гледам правописа и все повече започвам да вярвам, че само най-простите и най-неграмотните българи са привърженици на комунистите-мафиози. Хора като вас се манипулират най-лесно и им вярвате като овце. За голямо съжаление, точно вие - тъпаците, сте най-много! За това нашата мила Родина, никога няма да стане "нормална държава"!
Нема леви,нема десни!-Цакайте БАЛЪЦИ!

2013.11.25 | 16:51

74
Ха така ЗОМБИРАНИ ГЛАВУНЯЦИ! ХА ТАКА! Псувайте се по постове и площади,скачайте един с/у друг.Готови сте да си прегризете гръкляните,а ОНЕЗИ-там се подсмихват тарикатски,и ви дерат и ви е....ат 24 години,един след друг.Всичките сте на един хал,с продънени джобове, с кредити и борчове до гуша,хранят в с мърша,лекуват ви за хилядарки,дерат ви с ток,вода,парно.ХАЙДЕ-ХОП МАЙМУНКЕ! ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА!

2013.11.25 | 16:50

73
Затова сега дадох указания - в събота, в 12.00 часа ще направим един протест на ГЕРБ, със знамена, партиен протест, за да видят когато иска ГЕРБ да прави протест за оставка, как се прави. Лично аз ще се самозапаля първи моля всички останали да ме последват-каза Бойко Борисов е така се сваля правителство да видят те като не ме оставят да си правя магистралите

2013.11.25 | 16:49

69
Смърт за правителството! Смърт и за наглия, безочлив Б.Борисов! Смърт и за дпс! Остана единствената алтернатива-Волен и национализиране....или военен преврат и диктатура! Това е единствения изход за България! Да живее България!!!
Против ВСИЧКИ от 1989-та насам

2013.11.25 | 16:50

72
За БСП, ГЕЙБ и ДПС съм съгласен, но Волен е продажен псевдопатриот и го доказа! Ако си истински патриот спри да му вярваш, защото и той е боклук! Повече от очевидно е!
Агент Буда

2013.11.25 | 16:49

70
За всички постна пица, няма пари за пенсионерите. Няма пари за нормалните и грамотни майки. Пръв приятел на Ердоган. Разпродаде Булгартабак. Унищожаване на армията, закрити над 200 000 фирми , скок на безработицата с над 400 000 души, увеличаване не емиграцията, кражба на 2 милиарда лева от здравната каса, висшистите да пасът овце и да съдят картофи, няма пари за субсидии, тормоз над дребният бизнес, увеличаване на организираната престъпност, няма пари за наука, няма пари за обсерваторията, прахосване на стотици милиони за подслушване, увеличаване на кражба от бюджета на МВР , замразени доходи 4 години, вдигане неконтролируемо на цените на храните и горивата, както и на тока.Източване на държавният резерв, тотално приватизация на ЕРП-тата, тотално смачкване на собственото производство, тотално смачкване и на животновъдите, тотално чуждопоклонничество пред САЩ и тотална национална катастрофа. ИНАЧЕ 4 ГОДИНИ -ЕДНА МАГИСТРАЛА, С НАЙ-СКЪПИЯТ РОШАЩСЕ АСФАЛТ В ЕВРОПА. АЗ СЪМ АГЕНТ БУДА, АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЩЕ СТЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ДА ПРИСЪЕДИНИМ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ КЪМ "НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ" ТУРЦИЯ!
Всички управляващи с обвинения в геноцид

2013.11.25 | 16:50

71
Напълно съм съгласен с теб, но надявам се не вярваш, че сегашните са добри управляващи! И те са ужасни! Всички управлявали през последните 24+45 години са чудовища!

2013.11.25 | 16:49

68
БОКО ИБАЛ СЪМ ТИ МАЙКАТА ТИ НАПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С ИСЛЯМИСТИ АКО ТА ХВАНА ЩЕ ТИ ИБА МАЙЙЙЙЙЙЙЙКАТАААААААААА

2013.11.25 | 16:49

67
КУРВО БОЙКО КУРВО БОЙКО ВОЛЕН ТИ ГО НАЦЕПИ ОТНОВО В ТИКВНСКИЯ ИЗГНИЛ ЗАДНИК ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ

2013.11.25 | 16:49

66
БОЙКЕ КУРВА ДОЛНА .ЗАЩО СЕ КРИЕШ СТРАХЛИВЕЦ МРЪСЕН ТИ УБИЕЦО МЪРША ПОДЛА.ЗНАЕШ ЧЕ ДНИТЕ ТИ СЕ ПРЕБРОЕНИ.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини