Мъж сгащи палавата си жена с бивш футболист на ЦСКА

  • 17 май 2011 15:46

  • 5585
  • 3
Мъж сгащи палавата си жена с бивш футболист на ЦСКА
©

Страхотен екшън е преживял бившият играч на ЦСКА Шикозе Удоджи, който от няколко години играе в гръцкия Астерас Триполис.

Тъмнокожият футболист свалял от край време красива гъркиня, с която бил комшия. Дамата също си падала по нигериеца, но не смеела да предприеме никакви дръзки мерки поради простата причина, че била семейна.

Кулминацията на свалката приличала досущ на прочутата серия вицове за изневери. След доста мъки Удоджи най-после успял да вкара в леглото хубавицата.

Той издебвал моментите, в които мъжът на гъркинята бил на работа, и тайно се промушвал в апартамента й. Веднъж обаче съпругът спипал Шокозе и половинката му да се смеят и опипват във входа на кооперацията, където живеели.

Гръкът, който бил поне с 30 кила по-пълен от нигериеца, побеснял и скочил да го бие. Бившият цесекар успял да се отърве само с два-три ритника, защото се изскубнал от лапите на полуделия мъж и бързо-бързо избягал.

След този инцидент Удоджи помолил ръководството на Астерас да го премести в друго жилище. Както е известно, преди няколко дни Митко Георгиев, каквото е българското име на нигериеца, се беше прибрал за кратко в България.

Удоджи обаче беше спипан от органите на реда заради фалшив международен паспорт.

 

Последвайте канала на

5585 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.06.09 | 17:24

3
ivelina 6to ne ti se vqrva, da ne te e operda6il i tebe i sa da si misli6 4e si edinstvenata axaxa
ivelina

2017.06.09 | 17:23

2
men ne e,no maikati moje i da e. kolko ste povarhnosti i kuhi samo HORA BEZ RABOTA. chista zloba si e vasheto
ivelina

2017.06.09 | 17:23

1
po golqm absurd ne bqh chela prez jivota si,vie mai si nqmate druga rabota osven da izmislqte laji za na horata lichniq jivot !!! tapaci....

Добави коментар

Водещи новини