Харесайте facebook страницата ни

Рогоносец измъкна жена си гола от хотел

Странна история се разигра в китното балканско градче Ивайловград. Бившият служител в Гранична полиция на ГКПП-Капитан Андреево Христо Пърлакчиев измъкнал сутринта в 8 часа съпругата си чисто гола от хотел „Ахрида” и така я закарал в полицейския участък.

Двамата били разделени от известно време и жената не пожелала да се върне в семейното ложе, което вероятно е предизвикало гнева на бившия граничар.

Скандалът обаче станал причина агресивният мъж да бъде задържан за 24 часа в полицейското управление на Харманли и да му бъде издадено предписание да не доближава до жена си Иванка, да не я безпокои на работното място нито там, където тя е настанена в момента.

Христо Парлъкчиев е уволнен преди около една година заради нарушения от Гранична полиция и в момента работи като дистрибутор в Завода за безалкохолни напитки в Хасково, чийто собственик Костадин Ангелов е в следствения арест заради участието му в нелегалната печатница за фалшиви евро.
 

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
(гост)
26.09.2015 | 21:07

той пък е честната мара.

Рейтинг:
 
0
Огняна (гост)
26.09.2015 | 21:05

Оооооо бай Кирчо - дъртако прост ...

Рейтинг:
 
5
Бай Киро (гост)
08.11.2017 | 22:17

Не стига, че не му дава, а не се и отчита! Всичко за ней си. Право е момчето. Впрочем, жените са много пресметливи, спрял е да носи от митницата парички и тя веднага тръгва да си заработи. Няма сега да й пада стандарта, я.

Рейтинг:
 
6
 
Добави Коментар