Ловец разстреля от злоба две кучета до Елин Пелин

  • 05 ноември 2013 06:28

  • 2307
  • 2
Ловец разстреля от злоба две кучета до Елин Пелин
©

Убиец на кучета изправи на нокти хората в Елин Пелин. Поредният разстрел на четириноги надигна вълна от недоволство по форумите.

Този път срещу 27-годишен ловец, който уби 2 кучета и рани трето в село Доганово край Елин Пелин. Инцидентът става само дни, след като в Пловдив дядо гръмна три овчарки.

Атанас Г. убил кучетата в неделя следобед. Докато минавал край къщата на жена от селото, той стрелял 4 пъти по животните. Двете кучета издъхнали на място.

Жената подала веднага сигнал в полицията, откъдето бързо пратили униформени. Само в рамките на 3 часа убиецът на кучетата е задържан в ареста за 24 часа.

"Младият мъж е ловец. Не е ясно от какво е продиктувана злобата му към животните. Засега не иска да признава, но всичко сочи, че той е извършителят", коментираха от ОДМВР-София.

Най-вероятно Атанас Г. се е връщал от ялов неделен лов и просто му се е искало да убие нещо, казват възмутените жители на Доганово.

От дома му били иззети две законно притежавани огнестрелни оръжия - eдноцевна пушка "Байкал" и пушка тип помпа "Мозберг". Те ще бъдат изследвани за изстрели, които ще докажат дали Атанас е убил кучетата.

Последвайте канала на

Novini.bg
2307 2

Коментари 2

Добави коментар
Бълховозо елиминатор

2013.11.11 | 19:05

2
Смърт за уличните бълховози и тенионосители,хапещи,разкъсващи вредители!!! Българио пример вземи и като в Румъния тез гадни идиоти помиари махни!!! Трепете тез гадове трепете наред,да знам помиарите тук са безчет,но ний да убием по 100 на човек,децата ни ще са здрави во век,професори няма да има убити от тез бълховози и паразити,а който милее за тези душици в затвора да ходи ,за убийствата всите
Зь

2013.11.05 | 16:57

1
Да вземат и него да гръмнат

Добави коментар

Водещи новини