Моряк си направи харакири пред очите на съседи

  • 04 ноември 2013 17:23

  • 12619
  • 8
Моряк си направи харакири пред очите на съседи
©

Жестока кървава драма се разигра в жилищен блок в к-с „Меден рудник", в Бургас. 49-годишен мъж започнал да се наранява с домашен нож пред очите на съседите си. Близки до жертвата твърдят, че познават мъжа като нормален и образован.

Човекът нанесъл няколко удара с ханджара първоначално в областта на сърцето, но после минал към стомаха. Кръв хвърчала навсякъде. Решителният прорез от пъпа до средата на гръдния кош бил направен за финал. До идването на линейка „самураят" издъхнал от огромната кръвозагуба.

Самоубиецът е морякът Димитър Данабашев, съобщи "Флагман".  Той се е готвел да ходи на гробища заедно със свой приятел. Около 7:30 ч. обаче Димитър се обадил на авера си, за да му каже, че ще отложат срещата си. Малко след 8 ч. жена му Дафинка го намерила в коридора на жилището им на 5-я етаж, във вх. "Б" на бл. 450 в "Меден рудник".

Мъжът бил бездиханен, от раните му все още шуртяла кръв. До него бил и кухненският нож, с който си направил харакири. Самоубийството изуми всички съседи на семейството.

Жената се прибрала от нощна смяна във фурна за закуски около 8 ч. сутринта, отключила входната врата и още от коридора видяла зловещата гледка. 49-годишният й мъж лежал на пода в кухнята, откъдето все още се стичала кръвта му. Вратата към антрето била отворена. Видяла ножа до тялото и че е безжизнен. В първия момент помислила, че има убиец вкъщи и започнала да крещи за помощ.

Всички в този вход познавали Димитър като изключителен човек, редовно плавал с корабите и финансово не бил затруднен.

„Алкохол не слагаше в устата, тука се знаем пиячите, това момче беше много точно - да спре и да почерпи, няма проблем, с никой не се е карал, пари си имаше, живееха си спокойно с Дафинка", разказват всички във входа.

Апартаментът бил на Дафинка, а Димитър се нанесъл при нея преди пет-шест години. Нямали сключен брак, но живеели с много обич и разбирателство. Общи деца нямали. Морякът имал голяма дъщеря от преден брак, Дафинка също. Нейната живеела във Варна.

„Двамата си бяха като два гълъба, ходеха си заедно, от техния апартамент не сме чули кавга, психически Митко си беше много стабилен", разказва приятелят му Ибришим от първия етаж, отхвърляйки категорично версия за психическо разстройство.

Според една от версиите Димитър е изпитвал вина за смъртта на скоро отишъл си друг техен приятел, но това все още не е потвърдено. Самоубиецът нямал роднини в Бургас, тъй като родом е от Ямбол.

При аутопсията е установено, че морякът е разпрал стомаха си, но повечето от раните му с кухненския нож са по гърдите. Един от прорезите бил фатален - прекъснал е аортата, от която все още шуртяла кръв, когато жена му го заварила буквално минути, след като е нанесъл фаталния удар.

Дафинка в момента е при приятелка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
12619 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.11.06 | 09:29

8
Честита Ви Юдейска Демокрация Завиждам Му на Тодор Живков,че не доживя тази Идиотщина, Селянин от Правец, но знаеше отлично за какво става въпрос, гледайте последното му интервю във всяка неделя

2013.11.06 | 09:29

7
Болен мекерето и серГЕЙ са виновни !!

2013.11.06 | 09:25

6
Пред очите на съседи... ех де да можеше и моите съседи да си направят харакири пред мен

2013.11.05 | 23:01

5
ТАЗИ НЕМОТИЯ И БЕЗИЗХОДИЦА,НА НИКЪДЕ НЕ ВОДИ.ТЕПЪРВА ПОЧВАТ САМОУБИЙСТВАТА!!! БЪЛГАРИНА МУ Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ САМОУБИЕ,ОТКОЛКОТО ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ СИСТЕМАТА КОЯТО ГО МАЧКА....

2013.11.05 | 22:12

3
Повредила ви се е ценностната система, хора!! Виждате оцеляването си възможно само при наличието на хартийки, а те не се ядат. Дори този който има планини от тези хартийки не може да изяде повече от колкото му побира стомахът или да спи на две легла едновременно. Храната и всичко необходимо за оцеляването и живота, го дава ЗЕМЯТА - природата, а не управляващите! А тя пустее ли пустее и цели села със здрави къщи има обезлюдени, а вие за немотия ще ми говорите, че и до самоубийство водела...хах!
Eminem

2013.11.05 | 22:12

4
Леле, този човек едва ли не е бил като обладан :X Какво става с хората, тотално превъртяха :X

2013.11.05 | 21:18

2
Я,от не зема да ви ръгам,говняни паляци!

2013.11.05 | 20:38

1
Има ли малко по хубави новини в този свят. Тогава защо само идиотщини излизат от тъпите редактори

Добави коментар

Водещи новини