Българин е подкрепил кампанията на британския в. Дейли Експрес срещу имигрантите

  • 04 ноември 2013 07:30

  • 2126
  • 4
Българин е подкрепил кампанията на британския в. Дейли Експрес срещу имигрантите
©

Българинът Младен Димитров, който работи в Бирмингам, е подкрепил подписката на британския в. Дейли Експрес срещу българските и румънските имигранти, твърди изданието.


34-годишният монтажник на прозорци е заявил пред изданието: Отварянето на пазара и допускането на повече хора единствено ще направи нещата по-трудни за всички и ще доведе до намаляване на заплащането. Таблоидът цитира и няколко румънци, които също се обявяват срещу отварянето на британския трудов пазар за граждани на България и Румъния.

"Дейли експрес" пусна подписка срещу идването на чуждите работници в Обединеното кралство. Вчера броят на гласувалите против новите имигранти достигна 30 000 души.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2126 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.12.14 | 16:00

3
Ето,нагледен пример,какви жалки и пропаднали сбиртоци сме,И навън ,и у нас всеки гледа собствения си двор.Затова ще живеем,като скотове,докато свят светува!Плюеме по другите-но те са НАЦИИ,а не като нас-провален ДНК-експеримент.Само по празници.или на мач,ставаме страшни "родолюбци".Загубена,и обречена пасмина сме-това е правдата!А вие си ме псувайте и давайте "палци-долу"

2015.01.18 | 22:47

4
Аз мисля че ние сме измежду най-големите буклуци. Няма от къде да се научим на по-добри неща защото в БГ живота е много изостанал в морално отношение. И където и да идем ние сме със същото долно съзнание

2013.11.11 | 21:48

2
Преди много години когато емигрирах много рядко се срещаха Българи тук-таме. Ако случайно срещнеш някого ще чуеш, че той си е намерил работа но "вече не приемат".... Не можахме да разберем като нация и до ден днешен че СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ. И ако не помогнеш на някой българин утре до теб ще дойде китаец или индиец или какъвто и да е. Ние сме долни и в чужбина дори повече и съм се нагледал на какви ли не идиотщини от нашенците още повее сега когато сме навсякъде.
LSSAH

2013.11.11 | 21:48

1
Поредният национален предател-нищо ново под Слънцето.....

Добави коментар

Водещи новини