Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му

  • 22 октомври 2013 19:30

  • 7621
  • 4
Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му
© Булфото

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му. Това заявиха от предаването "Горещо", като разпространиха и до медиите писмото със забраната на футболиста. Самото обръщение е подписано лично от Венета Райкова.

Съдържанието на писмото е следното:

"Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе "на ръка" в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен "куриер". Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности - сами ще можете да го прочетете. В резюме - в нотариално заверен текст Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването "Горещо". Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е "узнал" за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?"

Повод за забраната, издадена от Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, действително е интервюто с Моника Валериева, която според медиите е новата му любовница. Футболистът обаче, отрича да е имал каквито и да е отношения с нея след раздялата си с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7621 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
123

2014.10.17 | 14:15

4
tozi e glupak ot klasa,.
pen4o

2013.10.30 | 10:56

3
Вината е на Христо Стоичков, защото той дотътри Валери в България. В противен случай щеше да живее в ЕВРОПА по европейски – без чалга и простотии, а можеше и да играе в Скуадра Адзура . . .
Божинов надявам се историята ми да стигне до теб

2013.10.30 | 06:05

2
Здравейта казвам се Крум Усаински от Симитли :Миналата събота бях в Син Сити и там моя Ex-boyfriend Радо прашката ме запозна с една мутра по прякор-Животното.Изкарахме си много добре,Галена беше с Преслава.Хвърляхме цяла вечер салфетки и реших да отида в кенефа да си направя някой друг фотос ей така за фейса,бях пуснал и катинарче от онези мръснишките ;) по едно време докато се чекнах пред огледалото усетих как ''животното'' ме хвана за гъза и аз подскочих,много ми хареса но се направих на труден,направо го побърках,хвана ме за косата и ми навря брутално главата в тоалетната чиния-това ми хареса,обичам грубостите защото съм гербераст,после ми съблечи дънките и ми го нахака до макарите,удариха ме топли вълни ,но ми допадна,след като изпъшках той взе да ме клати здраво като разгонен бизон.След 10 минути лашкане аз стигнах до оргазъм и извиках:Само Бойко..само гербб,той се ядоса защото бил от Реформаторския блок,удари ме в бъбреците и аз се насрах,след което ми навря брутално главата навътре в дупката и пусна водата докато ме държеже затиснат в тоалетната чиния...остави ме сам с тоалетна хартия....това беше изключително преживяване и съм благодарен..обичам бруталитета,,обичам мутрите,обичам да съм специален..Обичам ГЕРБ..аз съм просто ГЕРБЕРАСТ ПЕДЕРАСТ l
Мария

2013.10.30 | 06:05

1
Николета е страх от Моника,защото ще потвърди истините за нея самата,които ние отдавна знаем,така че няма да е нищо ново под слънцето!Той просто пази Никол,но по-добре да я пази от самата й майка,защото тя е най-страшното нещо,което може да сполети човек,колкото красива отвън,толкова грозна и празна отвътре!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини