Ген. Кирчо Киров: Политически процеси стоят в дъното на делото срещу мен

  • 22 октомври 2013 10:42

  • 1995
  • 3
Ген. Кирчо Киров: Политически процеси стоят в дъното на делото срещу мен
©

Бившият шеф на разузнаването ген. Кирчо Киров смята, че в основата на делото срещу него стоят политически процеси, случили се преди година и половина. Според Киров така можело да бъде обяснено разследването, което приключи с обвинителен акт за 5 млн.лева, предаде БТА.

Киров заяви, че вече като подсъдим не се чувства особено комфортно и остави без коментар обвинението срещу него, но допълни че очаква справедлива присъда. Петте милиона, според него, са отишли за естеството на разузнавателната работа по всичките й направления, но без да са съставени хиляда фалшиви документа, както твърди прокуратурата. Сложни политически процеси и в частност в някои партии, оформяли у Киров дълбокото му вътрешно убеждение, че това е причината за процеса срещу него. Няма независими хора, в известна степен всички сме зависими от политиката, коментира бившият разузнавач номер едно и разясни, че е бил зависим от всички силни на деня.

В този час Софийският военен съд заседава по процеса. Процесът се гледа при закрити врата, поради това че по делото има приложени строго секретни документи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1995 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.22 | 13:53

3
ББ: "Баща ми казваше: Як си сине, ама си будала!"

2013.10.22 | 13:17

2
Мазен крадец !
КАКА

2013.10.22 | 13:17

1
НАГЛИ ХОРА ЕЙ...сметната палата му прави ревизия...парите не излизат и сега...политически репресиран

Добави коментар

Водещи новини