Валери Симеонов обвини Валентин Златев в контрабанда на горива

  • 01 октомври 2013 07:49

  • 4283
  • 4
Валери Симеонов обвини Валентин Златев в контрабанда на горива
©

На последните избори партиите на статуквото бяха обединени срещу нас. Ние нямахме представители в секционните комисии. Още чакаме проверката на Конституционния съд за редовността на вота. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Очакваме срив в държавата. Не виждаме правителството да предприема никакви адекватни мерки. В резултат гладът няма как да не изкара хората на улицата, добави той. По думите му до Нова година ще има предсрочни избори.

Това правителство не направи нищо, което се очаква от него. Енергийната мафия продължава да се вихри, не беше направено нищо по прословутите договори с "Марица Изток". Петте процента намаление на цената на тока не се усещат, скоро този ефект ще отмине. Нищо не се прави за бизнеса, административната репресия на държавата продължава. Има големи нарушения и при търговията с горива. Бензиностанции се зареждат със суровина, която не се контролира на входа. Огромни количества се описват за износ, а после отиват в бензиностанциите на "Лукойл" у нас. Това са огромни злоупотреби и резултатите от тях отиват в джобовете на Златев и компания. Кабинетът не прави нищо, защото тази горивна мафия поддържа правителствата, включително и настоящето, със средства и с влияние, заяви Симеонов.

По думите на лидера на НФСБ партията му не подкрепя ГЕРБ. Този етикет ни беше залепен от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа след изборите, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4283 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
анализатор

2013.10.14 | 15:56

4
Още 3 месеца и всички, които са гласували за Атака постепенно ще се прехвърлят при НФСБ !!! За Дребния Вожд ще гласува само Любо Аналов--придворен лакей на Джуджето !!!!

2013.10.02 | 00:00

3
Тоя боклук валери симеонов пак ли си показа противната физиономия.валери далавери балевски.
В завода на "лукойл" край Бургас работят само кому

2013.10.01 | 23:59

2
В завода на "лукойл" край Бургас работят само комунисти. Какво искате да не крадът! Нормално! Руска мафия с червени шумкари, те преди 1944 год. мандрите обираха и убиваха мандраджиите за да не произвеждали мляко, сирене и кашкавал, какво остава сега в тоя рай за кражби - България!

2013.10.01 | 15:05

1
Много поздрави от Волен Сидеров. Без теб той щеше да е пълна нула. Какъвто си умничък не изключвам да откриеш още един Сидеров

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини