Ники Лозанова харчи 1 млн. евро!

  • 11 август 2011 11:21

  • 3817
  • 0
Ники Лозанова харчи 1 млн. евро!
© интернет

Популярният модел Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През изглежда е решила да излезе в пенсия!

След като натрупа завидно състояние от 1 млн. евро, осигури си подходящ партньор и се премести в Португалия, плеймейтката реши да се отдаде на охолен и луксозен, живот. Самата Лозанова споделя пред списание „Блясък“, че възнамерява да похарчи парите за себе си и любимия си Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб — иска двамата да живеят спокойно в лукс и комфорт. Дано само да си е платила данъците преди това!

Чудесно решение от страна на сексапилната брюнетка, но то неизменно навежда на въпроса защо тя, а не любимият й Валери се грижи за удобствата на двамата. Изглежда португалският „Спортинг“ не осигурява достатъчно висока заплата на футболиста и се налага приятелката му да плаща всички сметки у дома.

Или ширещото се навсякъде мнение, че Николета ще го разори, най-накрая са се оказа истина и е дошъл редът на плеймейтката да даде своя дял в семейния бюджет?

Всъщност, каквито и да са мотивите брюнетката да използва крупната сума за семейните удобства, ако харчи с такъв размах, вероятно доста бързо ще й се наложи отново да започне да работи. А младостта не е вечна, така че би било добре да се преориентира към друго амплоа, което да се надяваме няма да бъде отново музикално.

Последвайте канала на

3817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини