Силвио Берлускони се жени за трети път

  • 25 септември 2013 11:36

  • 5813
  • 3
Силвио Берлускони се жени за трети път
©

Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 може да се ожени за трети път в живота си, предаде Интерфакс.

Спътницата в живота на бившия италиански премиер Франческа Паскале заяви за своето намерение да се омъжи за 76-годишния Берлускони и чака неговия отговор. "Аз много искам да станем семейство, аз флиртувах с него, накарах го да се влюби в мен и го убедих да се сгодим. Сега остава той само да каже "да", - заявява Франческа пред италийското издание на сп. Vanity Fair. "Отначало се опитвах да прекарвам по-малко време с него, да споделям неговите проблеми, но любовта ми към Силвио ме направи щастлива", допълва Паскале.

Самият Берлускони пред същата медия заяви: Франческа бе до мен в най-тежките ми мигове през последните няколко години и благодарение на нея повярвах в искрената женска любов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5813 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
hahha porednata

2014.06.05 | 11:46

3
"Аз много искам да станем семейство, аз флиртувах с него, накарах го да се влюби в мен и го убедих да се сгодим. Сега остава той само да каже "да", I bankovata mu smetka mi e na razpolojenie..........kajete posle 4e nqma jena koqto za pari da ne napravi vsi4ko,no dokato ima balaci 6te ima i tarikatki

2013.10.13 | 18:35

2
ДЪРТ КОЦКАР!

2013.10.13 | 18:35

1
Ами какво стана с Дарина-розичката?Нали му беше кандидат булка?Или това си бяха измислиците на приятелката и Теодора-великата гадателка!Смешни и жалки позавехнали женички!

Добави коментар

Водещи новини