Впечатляваща иновация в новите UHD телевизори на Samsung

  • 26 септември 2013 16:05

  • 6659
  • 0
Впечатляваща иновация в новите UHD телевизори на Samsung
©

За всеки телевизор една от най-важните характеристики е качеството на изображението. То трябва да бъде ярко, детайлно, контрастно, с плътно черно. Ключов фактор за качественото изображение е резолюцията и колкото по-висока е тя, толкова по детайлен е образа. UHD (Ultra High Definition) е най-новата, най-високата и най-иновационната ТВ резолюция, която е 4 пъти по-голяма от резолюцията и пикселите на FHD (Full HD). Точно поради тази причина UHD телевизорите се наричат още 4К телевизори.

UHD резолюцията е особено препоръчителна за големи екрани, защото колкото по-голям е екрана, толкова повече пиксели са нужни, за да формират всеки детайл. С UHD потребителите могат да се насладят на ясен и чист образ дори на голям телевизионен екран с размери 55" или 65", каквито са и новите F9000 UHD телевизори на Samsung. С над 8 милиона пиксела, F9000 UHD телевизорът е революционен в резолюцията, карайки най-сложните визуални детайли да оживяват и да изглеждат ярки и впечатляващо реални.   Tелевизорите Samsung от серията F9000 притежават изключително качество на картината, за което освен високата резолюция до голяма степен допринася и Quadmatic Picture Engine – технология на Samsung за оптимизиране на изображението. Тя адаптира изходното изображение независимо от неговия източник и качество и го обръща в UHD, елиминира визуалния шум и подобрява детайлите, яркостта и контраста на образа. Благодарение на Quadmatic Picture Engine потребителите могат да гледат телевизия с възможно най-ярките и наситени цветове, а картината е ясна в ултрависока резолюция на 55 или 65 инчов екран.

Samsung F9000 e единственият Future Proof UHD телевизор на пазара. Той има възможността да обновява софтуерните си функции, за да предлага повече услуги, включително бъдещи UHD формати, благодарение на своя Еvolution kit. Технологията се продава отделно и дава възможност да актуализирате своя телевизор, чрез обновяване на софтуера и част от хардуера, както и смарт функционалностите до нивата от годината на вашия Evolution Kit.

В допълнение на иновативните технологии, Samsung F9000 притежават и уникален минималистичен дизайн. Телевизорът е изключително тънък (около 30% по-тънък от всички други UHD телевизори), с тясна рамка, която е почти невидима отпред и метална стойка. По този начин телевизорът осигурява максималното визуално изживяване. Дизайнът е разработен така че умело да скрива вградените тонколони и суббуфери за мощното, 70-W звуково изживяване. Телевизорът е с по-изчистен дизайн, погледнат от всеки ъгъл. Всички външни устройства и кабели са свързани чрез One Connect Box, което придава още по голяма наслада за окото.

И дватa телевизора F9000-UE65F9000 (65") и UE55F9000 (55"), са снабдени със Samsung Smart Hub. Това е интуитивна комбинация от три панела, която превръща екрана на телевизора в център за забавление и връзки със социалните мрежи. В F9000 Samsung Smart Hub е подобрен, за да удовлетвори още едно желание на потребителите, установено от Samsung – телевизията на живо вече не е в основата на телевизионното изживяване.  Допълнен от Twin Tuner, вградена камера, видео чат и възможност за споделяне на съдържание с мобилни устройства чрез натискането на един единствен бутон, F9000 наистина предлага най-модерното визуално изживяване.

  
  

Последвайте канала на

Novini.bg
6659 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини