Орешарски с торта и свещичка за Бобева на път за Китай

  • 09 септември 2013 11:32

  • 2427
  • 1
Орешарски с торта и свещичка за Бобева на път за Китай
©

С торта и свещичка посрещнаха вицепремиера Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. в правителствения самолет в неделя вечерта. Лично премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 поднесе сладкия подарък на заместничката си в правителствения Еърбъс.

Бобева посрещна рождения си ден във въздуха, тъй като е част от водената от министър-председателя делегация в Китай. Веднага след като самолетът излетя, вицепремиерът почерпи за здраве всички пътници.

В Китай Орешарски, Бобева и Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по ще вземат участие във форума "Годишна среща на новите шампиони", който се провежда в град Далиен. Във втория ден от визитата си премиерът Орешарски ще изнесе лекция-дискусия пред участниците в конференцията на тема "Бъдеще за Европа". В нея участие ще вземат още колегите му от Белгия, Финландия и Малта. Премиерът ще има среща на четири очи и с председателя на държавния съвет на Китайската народна република Ли Къцян.

Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. и Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по пък ще проведат редица бизнес срещи, където ще търсят нови инвеститори. По време на разговорите им ще бъдат обсъдени и въпроси относно стокообмена, както и сътрудничеството в различни сектори.

Последвайте канала на

Novini.bg
2427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.09 | 19:30

1
Орешарски за свещичката ясно, така се прави на помен ама тая торта за кво я носиш Ве ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини