Сергей Станишев: ДПС ни предложиха Делян Пеевски за ДАНС

  • 09 септември 2013 08:17

  • 13306
  • 82
Сергей Станишев: ДПС ни предложиха Делян Пеевски за ДАНС
©

В началото на протестите имаше сценарий за дестабилизация на страната. Това заяви пред БТВ лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 има пълна свобода да взема решение за управлението. Лидерът на БСП разкритикува правителството като посочи две слабостите на кабинета – недостатъчната комуникативност и обясненията на това какво прави. Втората слабост е прекалената търпимост към некадърните и политическите назначения на старото правителство, които саботират работата на правителството.

Нормално ли е висш държавен чиновник като шефа на ДФ „Земеделие“ Румен Порожанов да крие 2 месеца писмо от министъра и премиера важно писмо от Брюксел касаещо еврофондовете. Очаквах от Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по ясно да покаже каква е причината за освобождаването му, каза Станишев.

Продължителността на живота на това правителство е в неговите ръце. Всякакъв срок за работата на кабинета е вреден, тъй като ще го превърне в служебно, заяви Станишев. Ако правителството доказва, че решава проблеми на българските граждани ще имат подкрепата на БСП и на обществото. Кой може да възрази срещу намаляването на цената на тока, попита Станишев. Ще работим и за ясно антимонополно законодателство и подкрепата също ще се повиши, добави той.

Правителството няма да падне заради факта, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "ДПС предложи Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС. Той е член на ръководството на партията, нормално е те да го предложат", заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. На въпрос дали това означава, че лично Доган го е лансирал, той отговори: "Разбирайте го, както искате". В началото имаше спонтанни протести, но тогава правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 поправи ситуацията още на следващия ден. Три години някои политици, които сега се проявяват се снишаваха за маса беззакония, които разядоха и поквариха обществото, каза Станишев, намеквайки за ролята на президента Росен Плевнелиев

Сега все повече икономически кръгове искат да овладеят протестите и да ги контролират.
Най-голямото постижение на 100-те дни на кабинета е липсата на страха. След определено предаване вече не ви се обажда премиера, който да ви се кара защо сте задали един или друг въпрос, че сте поканили този или онзи, заяви лидерът на БСП. Има обаче много активни ПР-и, които се обаждат, отговори Генка Шикерова. Не знам какво правят ПР-ите, побърза да репликира Станишев.

Спомнете си каква кампания имаше към лекарите, припомни Станишев. През 2010 г. БЛС заплаши със стачка и заради това трябваше да се дискредитира лекарското съсловие, излязоха СРС-тата с Горна Оряховица, унищожиха се съдби, лекарите са оневинени, но няма наказани за използваните СРС-та, каза Станишев.

Какво освен задкулисие е разговора с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Николай Кокинов, където става ясно кой кадрува в съдебната система, попита лидерът на БСП. Той защити назначението на Георги Христозов като изключително сериозен експерт в енергетиката. Христозов е автор на новия модел на ценообразуване, каза лидерът на БСП. Името му обаче нашумя, след като стана ясно, че е осъден да плати глоба заради извършен банков превод в чужбина с фалшив документ. Макар и реабилитиран, той не е имал право на достъп до класифицирана информация, но неясно как такъв му е бил издаден и седем години той е боравил със секретни документи.

Ако говорим за пречистване трябва да се започне от инициалите в тефтерчето на Филип Златанов – Б.Б. и Ц.Ц. Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после продължава да си работи в централата, знаем, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г постоянно защитава Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, въпреки че всички знаят, че той е най-големият проблем пред ГЕРБ. Да не забравяме, че самият Цветанов е казал, че всичко, което е правил е било знанието и одобрението на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Пети и Шести блок свършва през 2020 г, може да се удължи с 10 г. След 2030 г. искаме ли да развиваме ядрена енергетика или не, попита лидерът на БСП. АЕЦ „Белене“ е български проект, изтъкна Станишев.

Ще искаме от правителството ясен и безпристрастен икономически анализ за АЕЦ "Белене". Към HSBC е подадена невярна информация, разкри Станишев. Срокът за гаранция на технологичното оборудване на Русия е 40 г., а срокът подаден на банката е 20 г. това променя сериозно цената на проекта, каза Станишев. Можем да си позволим да платим за нов анализ, който да оцени проекта на АЕЦ „Белене“.

В момента имам две политически амбиции – правителството да изпълни програма си и като лидер на ПЕС, европейските социалисти да спечелят евроизборите, да формира мнозинство за различна политика. Европа се нуждае от нова политика, която да замени линията „а ла Дянков“, която доведе мизерията и социалната несправедливост и в Европа. На въпрос дали би приел номинация за еврокомисар Станишев отговори, че това е право на правителството. Този въпрос не стои на дневен ред за мен, сега е важно да съм лидер на БСП. Важно е какво прави моята партия и политиката, която реализира, отсече Станишев.

БСП е най-малко клиентелистка партия, защото никога не сме били подчинени на който и да е икономически кръг. Така Станишев отговори на Татяна Дончева, която го обвини, че е превърнал столетницата в партия на клиентелата в интервю за в. „Капитал“.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имаше любовта на 70%, изглеждаше като Господ, от който зависеше всичко, а сега изглежда като сърдит човек на средна възраст, заяви Станишев. Кабинетът „Орешарски“ има шанс за успех да докаже с действията си, че работи в обществена полза и да приобщава хора с различни политически убеждения, убеден е лидерът на БСП.

Разговорът беше още по-любопитен, тъй като това е първият гост от БСП, след напускането на тандема Виктор Николаев и Ана Цолова. Спекулации обвързваха напускането на двамата с неудобните въпроси към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, когато премиерът отказа да отговори кой му е посочил Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС. Водещата на "Тази сутрин" Генка Шикерова обаче остро атакува бившият премиер като му припомни назначенията от кабинета Орешарски, оценките за АЕЦ "Белене" и какво точно работи министъра на инвестиционното планиране. Най-накрая Станишев не издържа и репликира Шикерова с думите "Говорите глупости, госпожо".

Последвайте канала на

Novini.bg
13306 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар

2013.11.17 | 22:17

82
СТАНИШЕВ СИ ПРИЗНА СЛЕД 100ДНИ!"ПРАВ Е ББ ,ПУБЛИЧНО НИ ИЗНАСИЛИХА!СТОЛЕТНИЦАТА СЕ ГЪРЧИ,СКЛЕРОТИЧНО ЗАБРАВЯШЕ,не си спомняше,СЕГА СЕ ПЪЧИ,ДПС НИ НАТРЕСИ ПЕЕВСКИ и НИЕ КАТО СВЕНЛИВИ МОМИ,МАКЪР И ПРЕЗ ЗЪБИ,ПОЗВОЛИХМЕ ДА НИ ОПЕТНИ!"

2013.11.17 | 22:17

81
Станишев е без трудов стаж, а има къща за 800 000 лева
българин

2013.11.17 | 22:16

80
станишев!....искаш ли да те заплодя???

2013.09.10 | 22:01

79
Каква "търговия" правят с дпс говори факта, че си признаха, че ако не приемат Пеевски правителството пада. Добре, че беше народа.

2013.09.10 | 22:01

78
"Политик", "Stop", "истината", по 3 последователни поста ли ви инструктират да пускате, да е6а мамичката ви проста, комунистическа?!?

2013.09.10 | 22:01

77
STANISHEV STAVA VSE PO NAGAL I PO NAGAL, NO NE E VINOVEN KOITO IADE BANIZATA, A KOITO MU IA DAVA. NEKA DA SME TCHESTNI. NIE NARODA MU POZVOLIAVAME TOVA. KADE SA PRIVARJENIZITE NA GERB I NA REFORMATORSKIAT BLOG? KADE SA VSITCHKI BALGARI DA IZLEZNAT NA PLOSHTADA I DA KAJAT NE NA TOZI PRODAJNIK. NIAMA NI. PROTESTAT OTSHUMIA.VZEHME SI OTPUSKA. TCHAKAME MARSIANZITE DA DOIDAT DA NI POMOGNAT. NIKOI NE ISKA DA POVEDE NARODA. ZAPOMNETE MI DUMATA. OTSTAVKA NIAMA DA IMA ZASHTOTO SME ROBSKO PLEME. BIAT NI, KRADAT NI, LAJAT NI NAGLO V OTCHITE ,NO NIE TARPIN. MEDIITE FLIRTUVAN I S POLITIZI I S PROTESTIRASHTI, A NIE GI GLEDAME. PAK STE POPITAM-KADE STE BALGARSKI MAJE??? DEZA, NAROD I MAIKA BALGARIA IMAT LI OSHTE NIAKAKVO SADARJANIE?????NA TOZI VAPROS TRIABVA DA SI OTGOVORIM VSITCHKI BALGARI.
pipi

2013.09.10 | 22:00

76
определено по интересно ми е какво си говорят мъжете в политиката-но Станишев и Вигенин не са от тях

2013.09.10 | 22:00

75
ДПС ни предложиха Делян Пеевски за ДАНС и ти веднага се надупи ;)
АТАКА ДПС ВЕЧНА ДРУЖБА

2013.09.10 | 22:00

74
ГОЛЯМА НОВИНА. НЕЗНАЕХ....

2013.09.10 | 22:00

73
ТИ ДР'ОЧИЛАТ ЗМЕИ-СИ ВИНОВЕН ЗА ТУРСИЛИЗИРАНЕТО-ТИ ЗАБЪРКВАШ ВСИЧКИ КАШИ В ДЪРЖАВАТА НИ-ТИ ОСВЕН КОМПРОМАТИ И НАЗНАЧЕНИЯ ДРУГО НЕ СМЕ ЧУЛИ ОТ ТВОИТЕ УСТА-ПОМИСЛИ ЗА ТВОЕТО БЪДЕШТЕ-ЧАКА ТЕ ТРИБУНАЛ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини