Албена и Максим се преместиха в Русия

  • 03 септември 2013 09:26

  • 7347
  • 5
Албена и Максим се преместиха в Русия
©

Докато жълти медии развеждат Албена Денкова и Максим Стависки, звездната двойка е пред старта на най-голямото шоу на живо в Русия - "Ледников период", което започва на 8 септември.

"Първо, те не могат да се разведат, тъй като не са се женили. Второ, двамата продължават да са заедно в личен и професионален план и повече от месец са в Москва с детето. Там репетират усилено за шоуто на кънки, предавано по Първи канал на Руската национална телевизия. В него Албена и Максим са вече 7-и сезон неизменно сред участниците." Това съобщиха техни близки.

В "Ледников период" професионални състезатели се пързалят в комбинация с популярни личности от различни области. Този сезон Албена ще играе в двойка с актьора Петър Кислов, а Максим - с актрисата Екатерина Шпица. В Москва Албена и Максим са със сина си Даниел, който в края на януари ще навърши 3 годинки. Малчуганът често гледа репетициите на мама и татко.

Техните ангажименти ще ги задържат поне до средата на 2014 г. в Москва, тъй като освен тв шоуто Максим Стависки работи по хореографиите на френския състезател Браян Жубер, както и на руската звезда Евгени Плюшченко за зимната олимпиада в Сочи.

Последвайте канала на

7347 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Monika

2017.04.05 | 14:53

5
Вие на велики ли се правите... За какво хулите човека, да му се невиди, по улиците всеки ден се избиват, колят, палят и какво ли не още хората... След като не са го осъдили, кои сте вие, че да говорите и да съдите!!! Да не би и вие да не сте се напивали?!? Толкова свободни има по улиците, които би трябвало да са в затворите, а вие сте тръгнали да съдите човек без да го познавате.. на какви се правите, на светци ли?!? Има си кой да съди, има господ и вие нямате никакво право да съдите някого!!!
Gusto mayna

2016.01.25 | 14:16

3
Убиец пияница.Не го чака добро в личен план.
Eй за нова сме зле.

2016.01.25 | 14:16

4
В никоя нация няма омраза към успелите. В Булгаристан е обратното. Ти си типичен пример. Завист и омраза съпътстват всеки истински успех. Виж се и не питай какво и защо. Затова сме на опашката и докато сме такива, ще е така.
гошо

2016.01.25 | 14:16

2
Затвор за мръсния убиец.
Dj Nadeto

2016.01.25 | 14:15

1
Bahti Horata Tova Moje Da Se Vidi Samo V Bulgariq Zavistlivi ste nqmam Dumi!!!Slu4va Se Na Sekoi,a Kakvo Da Kajem Za Takiva Deto Ubivat Umishleno Nevinite Hora I Zakona Gi Prekriva I Sa Na Svoboda Pfff Nzm,no Tozi Chivek Ne Go E Napravil Umishleno Sigorna Sam i Mislq,che Sujalqva Vseki Chovek Pravi Greshki...

Добави коментар

Водещи новини