Изложба на яхтена фотография

  • 28 август 2013 14:26

  • 1101
  • 0
Изложба на яхтена фотография
©

На 30 август 2013г. от 18:30ч. в International Hotel Casino & Tower Suites в Слънчев бряг ще бъде официално открита първата самостоятелна фото-изложба на Мая Ангелова – Митева – „Повелители на вятъра”.

В изисканата обстановка ще бъдат изложени 28 фотографии, изразяващи в себе си красотата и носещи духа на ветроходството.

На фотографската изложба ще бъдат представени сборни снимки от три регати - Black Sea International Regatta 2013, Regatta “Port Varna” 2013 и XIII-th International regatta "COR CAROLI - BAVARIA YAHTS powered by LEXUS". Събитието ще даде своеобразен финал на лятото, представяйки едни от най-запомнящите се морски емоции за този сезон.

За себе си младата дама Мая Ангелова – Митева споделя, че е влюбена във фотографията от около десет години и отдавна тя се е превърнала в нейно хоби.

„Снимам по усещане, никога не съм учила фотография.”, казва за себе си Мая.

През пролетта на 2013-та тя попада случайно в екипа на Лъчезар Братоев и от тогава се запалва силно по фотографирането на яхтинга. Споделя, че регатите й носят невероятно много позитивна енергия и не пропуска да ги снима.

„Обожавам морето и слънцето, а в комбинация с адреналина при яхтинга се влюбих в този спорт. След качването ми на състезателна лодка в последния етап на XIII-th International regatta "COR CAROLI - BAVARIA YAHTS powered by LEXUS",  имам желание не само да снимам този спорт, но й да го практикувам.”, допълва Мая.

Всички гости на събитието, сред които и главните действащи лица от снимките на изложбата „Повелители на вятъра”  ще бъдат посрещнати с по чаша пенливо вино. Елегантните хостеси, които ще посрещат гостите, ще представят последните линии на висок клас луксозни часовници, свързани с яхтинга и морето. Водещ на събитието ще бъде Емилиян Ялъмов.

Последвайте канала на

1101 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини