Орешарски, Даниела Бобева и Петър Чобанов продължават да четат лекции в УНСС

  • 26 август 2013 08:55

  • 2725
  • 2
Орешарски, Даниела Бобева и Петър Чобанов продължават да четат лекции в УНСС
©

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. и финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас ще четат лекции в Университета за национално и световно стопанство е през предстоящата академична година, съобщи шефът на катедра "Финанси" доц. Стоян Александров. Той уточни, че те ще бъдат на половин натовареност по съвместителство заради работата си в Министерския съвет, информира "24 часа".

Министър-председателят води инвестиции и финансов мениджмънт. Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас пък преподава парична теория и парична политика, както и международни финанси. Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. е хоноруван преподавател и чете парична теория и парична политика, банково дело. Води също спецкурс в магистърската програма по банки и международни финанси.

Вчера тримата потвърдиха, че не са напускали преподавателския състав. Но не са си нагласили още програмите заради ангажиментите по управлението на държавата.

Това обаче трябва да стане до 15 септември, когато започва учебната година в УНСС и свършва отпускът на преподавателите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2725 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БУТАЧА

2013.08.28 | 12:51

2
ОЩЕ ЛИ СЕ ИЗУЧАВА НАУЧНИЯ КОМУНИЗЪМ/СМЕЕЕЕХ
герои на СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ТРУД

2013.08.28 | 12:51

1
Въххх ,каква новина ! Ми те ще се преработят ,милите ! Ми ,от къде тази енергия - хем да гепят каквото могат по министерствата ,хем да пълнят главите на "подрастващите" с плява и хем да лижат задниците на господарите си ?! Направо - УДАРНИЦИ ! Направо - ПЕТИЛЕТКАТА - ЗА ТРИ МЕСЕЦА ! Бравос !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини