Бареков: Медиите пазят Плевнелиев

  • 26 август 2013 08:40

  • 9152
  • 94
Бареков: Медиите пазят Плевнелиев
©

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното направи поредните си нелепи твърдения на Шипка. Ние го обвиняваме в съвсем ясни и конкретни неща, а не в това, че е марсианец.

Това каза в сутрешния блок на TV7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Той коментира проверките на НАП спрямо президента, които се извършват след сигнал от телевизията. Предстои да дам допълнителни сведения на НАП. Като съвестен граждани ще информирам органите за всичко, което имам като информация за Плевнелиев, продължи Бареков. Нашите обвинения не са голословни. Това е едно много сериозно журналистическо разследване, направено от много сериозни журналисти. Медиите пазят и закрилят Плевнелиев. Единствено нашата телевизия и донякъде Канал 3 си позволяват да ровичкат по този проблем, каза още Бареков.

В политиката има едно понятие-морал. Не е престъпно да имаш офшорка, но не е морално да си президент и да имаш офшорка. Ние продължаваме да задаваме въпросите си към Плевнелиев, но той не отговаря конкретно на тях. Поведението на президента е нагло и нахално, обяви Бареков. Нещата в България са много прости и ясни. Изборите се печелят от един месия, който обявява, че ще докара експерти от чужбина. Така стана и при управлението на ГЕРБ. Дойде Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и обяви, че няма хора около него и ще докара специалисти от чужбина. Те щели да решат всички проблеми в държавата. Така дойдоха Плевнелиев, Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Те са от кръга на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и Прокопиев, разкри Бареков.

Журналистът говори и за бъдещата си политическа кариера. За зла беда на някои хора, аз продължавам да съм изпълнителен директор на телевизията. Няма да има никакви промени в медията след моето напускане. Телевизията работи повече от отлично, похвали се Бареков. Предстоят ми няколко напрегнати месеца. Възобновявам предаването "България без цензура". Там ще провеждам срещи с хора главно от местното управление-кметове и общински съветници. Надявам се, че след няколко месеца заедно с мои съмишленици ще можем да обявим създаването на ново гражданско движение, разкри Бареков. Това ще стане напред във времето. Българският народ е достатъчно лъган. Има експертно начало в България. Такива хора са кметовете на много градове в държавата. Те се справят отлично със задачите си. Аз ще се обърна именно към такива хора, категоричен беше журналистът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9152 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
ася

2013.09.04 | 10:14

94
Така е ,Гошо-ще го гони махмурлук ,но пак ще плаща народа.Всичко е на гръб народен.
Гошо

2013.09.04 | 06:48

93
"пито - плаено" е казал народа, Но плевнелиев май е препил и сега ще го гони махмурлук

2013.09.03 | 23:21

92
Лудото Яне се крие от Бойко ! ТИКВАТА го гонел да прави коалиция с РЗС-то ,защото никой не иска ГЕРБ! Янето обаче /лудо ,лудо , но не чак толкова / , бягааа ! Никой не я иска тая ТИКВА,бе ! Ужас и безумие ! Ще вземе да се самоубие, ще осиротеят тиквениците ! Да почака малко ,поне докато влезе в затвора !
коцето

2013.09.03 | 14:48

91
Бареков поне се опитва да промени ситуацията в страната. Може и да е много недолюбван, но прави всичко възможно да уличи измамниците и те да си понесат последствията!!
PP

2013.09.03 | 14:48

90
Медиите пазят Плевнелиев, ама дали ще го опазаят не се знае!
нео

2013.09.03 | 14:48

89
Прав е Бареков,пазят го охлюва с охлюв.
festo

2013.09.03 | 14:47

88
А бе, майничка защо се вреш на коня в краката.... Кога стана циганин, кога ти почерня задника??? И теб ли те финансират червените боклуци !?!

2013.09.03 | 14:47

87
Сидеров измисли това с офшорките. Значи всички се водят по неговия акъл и значи си заслужаваме всичко. Ние сме си тъп народ, след като пригласяме на такива природни недоразумения. А за БСП това е още една излагация, защото сега са сърдити на президента, що да не му лиснат някоя помийка, кво като е от Сидеро идейката. Нали върши работа..Погнусен съм. Всички нормални хора наистина трябва да напуснат България.
рада

2013.09.03 | 11:44

86
Политическите чадъри станаха модерни в последно време.
Анонимен

2013.09.02 | 17:57

85
Медиите пазят президента,но докога.Бареков си знае работа.Плевнелиев с тези нелепи изказвания още повече си показва малоумноста.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини