Ангела Меркел: ЕС не излиза от кризата

  • 20 август 2013 11:32

  • 1937
  • 3
Ангела Меркел: ЕС не излиза от кризата
©

Европейският съюз не е излязъл от дълговата криза, каза Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, пише Газета.ру.

Германския канцлер подчерта, че 28-те членки на блока няма скоро да се възстановят от икономическия спад. Въпреки това има напредък и инвеститорите забелязват напредъка, поясни още тя пред в. Рур Нахрихтен. Ние трябва последователно да се придържаме към нашата концепция, която предполага персонална отговорност и проява на солидарност, заяви тя пред германското издание. Според нея отбелязаният наскоро икономически ръст е положителен факт и тази тенденция трябва да продължи.

Меркел потвърди своята позиция по отношение на опрощаването на гръцките задължения. Тя се противопоставя намаляване на дълга. В същото време канцлерът заяви: Атина трябва да извърши съответните реформи. Ние виждаме някои успехи, но усилията трябва да продължат.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1937 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Центурион

2013.08.21 | 11:57

3
За да излезе ЕС ( пък и България ) от кризата трябва да се строят заводи не магистрали, да се осигури заетост на безработните, а работещите пенсионери да потеглят към село то и без това никой под 55 няма да се навия да живее сред прерията и да се инвестира в високи технологии ( цивилни ) не да се наливат грешни пари за професионален спорт и шоу бизнес за пенсионери от типа на потният селянин Веско Ламаринов !

2013.08.21 | 11:57

2
И Меркел и Борисов някога са били комунисти , а сега са за затвора !

2013.08.21 | 05:55

1
Никога и няма да излезе. Все още е пълно с глупаци, които си мислят, че Титаник, никога няма да потъне, при това той отдавна се джасна в айсберга.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини