И Тишо Боксьора бил в "Килърите 3"

  • 20 август 2013 06:57

  • 7204
  • 2
И Тишо Боксьора бил в "Килърите 3"
©

Тишо Боксьора е бил приближен на Райко Кръвта и след това до баща му Васил, с когото заедно са воювали срещу дилърите на Златко Баретата в Перник. Възможно е той също да е участвал като наемник в кървавата банда известна като "Килърите 3', допускат криминалисти. Боксьора беше след основните свидетели по делото срещу Мартин Димитров - Маката - човека на бившия командос в миньорския град. Той даде показания и срещу Баретата, но след това ги оттегли, защото се уплаши, че ще го убия, пише "Всеки ден".

Кръвта и Баретата воюват отдавна, припомнят хора от подземния свят. Те делят не само наркотеритории, но и лихварски бизнес, с който се занимават и двете групи. И Райко, и Тишо са били изключително жестоки, на границата на психопатията, разкриха ченгета.

Райко Кръвта имал свои информатори в полицията и винаги разбирал кой го е изпържил пред ченгетата. Така узнал, че криминалистите знаят къде са заровени труповете на жертвите му и светкавично ги изкопавал и заравял на други места. Това прави дейността по откриването на телата на убитите Атанас Пашин и Красимир Илиев - Мотореца изключително сложна. Антимафиотите обаче са оптимисти, че съвсем скоро ще се натъкнат на костите, останали от лейтенантите на Кръвта.

Последвайте канала на

7204 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.03 | 14:58

2
Живеем в ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ, ДРУЖЕ!
нико

2014.05.31 | 19:42

1
Абе в кой век и в коя държава живеем.....

Добави коментар

Водещи новини