Мирослав Найденов: Борисов не може да се раздели с Цветанов

  • 18 август 2013 18:07

  • 8057
  • 25
Мирослав Найденов: Борисов не може да се раздели с Цветанов
© Булфото

ГЕРБ е на Цветанов, предупреди бившият земеделски министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, който гостуваше в ТВ7 на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в. Той оповести, че ще създаде нов политически проект, в който ще привлече свои разочаровани бивши съпартийци.

“Лидерът сам го каза. Този ГЕРБ в този формат е на Цветанов. Фактът, че Борисов не може да се раздели с Цветанов. Той иска да се раздели, ама не може. Ако изгони Цветанов, Борисов ще остане без партия,” смята бившият министър.

Той опроверга коментарите, че подготвя нов политически проект, за да има Борисов къде да отиде. “Водим в парламента разговори с депутати от ГЕРБ. Нека спестя кои са, защото знаем на какво е способна машината на Цветанов. Ние водим разговори с тези колеги, те са общо 90. Трудно ще започне лов на вещици, ще трябва да играе на сляпа баба,” каза Найденов. Той предпочете да не нарича новия проект ГЕРБ 2. Щели да обявят в края на август точните си намерения. А във втората половина на септември ще има учредително събрание. Вече са водили разговори с движения, като например “Модерна България”, а също така и с някои патриотични партии като ВМРО.

“Ние ще имаме структури – цели структури от сегашния ГЕРБ идват при нас, защото са отвратени от това, което се случва в момента. В момента където и да се опита автентичния ГЕРБ да направи нещо, има конфликти. Това са посадени и оставени конфликти. Фидосова си отиде, защото вече нямаше накъде, трябваше някъде да се спре. Емил Димитров беше поръчан, аз също съм поръчан. Поръчката идва от тези, на които не си удобен. А защо съм поръчан аз ли? Защото някой се опасяваше от този проект да не се случи преди изборите. Не случайно удариха Емил Димитров. Хората нормално мислят: “Те заедно правиха далавери и сега се скараха!” Нека да кажат каква конкретна далавера сме направили заедно. Цветанов определено поръчваше хора – да ги подслушват, да бъдат мачкани. Но има една приказка, че като копаеш гроб на друг, сам падаш в него. Адвокатите на Цветанов ще имат много работа. Има и друга приказка – волът като рие, пада на гърба му. Ще излязат нови интересни тефтерчета. Факт е, че бяха поръчвани хора чрез репресивните служби,” каза Найденов.

Според него Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после не се е скрила, а е била скрита. “Тя трудно може да се скрие. Скриха я защото... аз съм имал много конфликти с нея. Борисов се е опитвал многократно да ни сдобрява. Тя се опитваше да говори от името на лидера на партията, на изпълнителната комисия. Факт е, че самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше информиран многократно и ако не беше излязло това с тефтерчето, тя още щеше са е на 17 етаж и да продължава да командори. Но зловещият й дух е още там. А още по-зловещ е духът на Цветанов. С течение на времето ще излязат доста истина,” обеща бившият земеделски министър.

Той каза още, че е чувал слуховете, че е много богат. Това, с което излязъл от властта обаче било – медикаменти, проблеми за здравето, проблеми в личен план. Найденов отказа да каже дали се е развел. “Излязох не богат, а с много проблеми. И когато влизах, знаех как ще изляза. Министерският стол е като бръснарския – сядаш, бръснат те, казва ти честито и те пращат да си ходиш. И на изпроводяк, могат да те ударят толкова силно, че да не можеш да се изправиш. Чувал съм за милиарди – имало е милиарди, но тях съм ги раздал като министър,” каза той.

Последвайте канала на

8057 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
летописец

2013.08.24 | 17:03

25
Няма по-отблъскващи мутанти от политическите дегенерати. Луджев-комсомолецът, Янчулев-хамелеонът, Бисеров-седесарят, Кунева-Пръмова, Найденов-бойковистът... Всички те преживяват своето "душевно преобръщение". Аз обаче мисля, че зад техния "катарзис", се крие един обикновен "катар". Миро, тези преди теб или умряха политически, или са на смъртно легло. Лекувай се, вместо да се опитваш да заразиш други!
999

2013.08.20 | 13:18

24
Невярвам дружките Борисов и Цветанов да се разделят,как ще спят нощем
НЕЩАСТНИК И МАЛОУМЕН

2013.08.20 | 11:11

17
БОЙКО И ЦВЕТАНОВ НЕ СА ТУРЦИ-А ТЕЗИ МИРОВЦИ И БЧК-ТРИГОРОВЦИ СА МЕКЕРЕТА НА МЕСТАН ОГЛУ! И ТИ СИ ТУРЧИН-А МЕТЛА!
Мис

2013.08.20 | 13:18

23
Че не бяха ли до скоро двамата,който дърпаха конците на държавата
Пати

2013.08.20 | 13:18

22
Осраха се и дай сега да се делим. Хахахха
1

2013.08.20 | 13:18

21
Пак не сте разбрали те, ще делят краденото.
Един

2013.08.20 | 13:18

20
Селтакът си е селтак, и министър да го направиш не може да излезе от селяндурската си кожа - и такива безмозъчни и безгръбначни човекоподобни ни управляваха!!! Жална ни майка.
До Един и я двама

2013.08.20 | 11:11

18
МИРОСЛАВ ПРОСТО Е ТУРЧИН-ПОДЛОГА НА МЕСТАН И ДУГАН! Зад гърба на снимката е Григоров-шеф на БЧК и крадец на лекарства-знае го цяла България, но турците го крепят! Докато не забранят турската партия у нас-все такива изроди ще ни крадат!
Миро Турчина

2013.08.20 | 13:17

19
Миро Найденов е турско мекере и освен непросветени в това хора , друг едва ли би го последвал в негов политически проект.
Истински десен

2013.08.20 | 11:11

16
Борисов е долно куче ще прее....бе всички наивни десни за пореден път заедно с червената кукувица.
коректор

2013.08.20 | 11:10

15
Любчо, ще ни прогониш всички от фейсбук и няма да има кой да чете писмените ти изпражнения. Разбирам, че този твой дрисък те мъчи непрестанно, но защо трябва всички да го вдъхват? Магаретата се разпознават по рева през девет баира а вие лумпените по миризмата

2013.08.20 | 11:10

14
Точно Найденов изобщо няма право да говори. Той си е една мижитурка, която ясно си личеше, а и сам го каза в записания разговро между Кокинов, Борисов и него, че е врънкал Борисов да пита Кокинов за неговото дело. И мрънка и се оплаква. А сега щял да прави проект! Точно пък този.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини