Apple представя новия iPhone на 10 септември

  • 12 август 2013 14:52

  • 2247
  • 0
Apple представя новия iPhone на 10 септември
©

Следващото поколение на iPhone ще бъде представено на 10 септември т.г. Това твърди онлайн изданието AllThings D, като се позовава на свои анонимни източници в компанията.

Те обаче запазват в тайна какво точно планира да представи компанията. Според специализираното онлайн издание 9to5Mac се очакват поне два нови модела на iPhone.

Най-вероятно Apple ще спази традицията и следващият iPhone ще е само леко осъвременяване на сегашния модел. Очаква се той да се казва iPhone 5S и да изглежда по същия начин като iPhone 5. Разбира се, ще е оборудван с по-нов и по-мощен процесор, по-добра камера и други новости. Според някои спекулации класическият Home бутон ще има и функция на сензор за пръстови отпечатъци, пише dnevnik.bg.

Освен това дебют ще направи и т.нар. евтин iPhone, за който източниците на изданията твърдят, че ще се казва iPhone 5C, като C ще символизира английската дума color или цвят. Причината за това е, че iPhone 5C ще е с пластмасов корпус и ще се предлага в няколко различни цвята, докато "класическият" модел ще запази алуминиевото си тяло и ще се предлага само в бяло и черно, както винаги.

Разбира се, Apple не коментира темата. Компанията традиционно запазва мълчание в дните преди представяне на нов продукт. Това обаче не спира технологичните медии от сдобиване с най-различна информация много по-рано от официалните намерения на компанията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2247 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини