НФСБ: Главното мюфтийство организира провокация

  • 08 август 2013 19:35

  • 3721
  • 26
НФСБ: Главното мюфтийство организира провокация
© Булфото

След като станаха ясни истинските цели на т.н. „неофициално посещение“ у нас на турския вицепремиер Бекир Боздаг, организаторите на тази провокация в лицето на главното мюфтийство, турското посолство и новата пета колона на Анкара у нас промениха програмата така, че пътуването да бъде представено като работно и даже официално, и „в интерес на развитието на двустранните отношения“.

Това се казва в декларация на НФСБ, разпространена до медиите. "За тази цел натрапниците от Турция и техните слуги в България ловко успяха да издействат една напълно безполезна „работна“ среща с вицепремиера Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова. След това в Пловдив президентът на Република България Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното бе на благотворителната вечеря „ифтар“ рамо до рамо с несъответстващия му по ранг заместник-министър председател на Република Турция. Така българските власти придадоха легитимност на обиколката на Боздаг по интересуващите го „смесени райони“ и „паметни“ за Турция места", пише още в декларацията.

"Едва ли нашите управляващи са попитали Боздаг как си позволява да обещава ремонти на джамии и религиозни училища, да представя Турция като духовен закрилник на мюсюлманите у нас, да показва скандална пристрастност на етно-религиозна основа към представители на партии с участие в политическия живот у нас и да се държи като че ли не е в цивилизована страна, а в подопечен турски вилает. Вместо да осъдят провокационната обиколка с пропагандна цел на високопоставения ислямистки чиновник на Република Турция, и Плевнелиев, и Златанова се поставиха напълно в негова услуга. Нещо повече – българският президент се похвали на турския вицепремиер за това, че е първият български държавен глава, който участва във вечеря „ифтар“ и първият, който гостува на главния мюфтия в дома му. За това Плевнелиев получи господарските похвали на Боздаг, който нарече постъпките му важни и много положителни. Върхът на раболепието на българските власти бе достигнат, когато от събитие с публичен характер на българска територия бяха изгонени българските медии и угоднически поканени само турските", категорични са хората на Валери Симеонов.

"След тази „визита“ за България остана срамното унижение и продаденото национално достойнство. Действията на властниците ни напълно обслужиха интересите на Република Турция, която се държи като официален съдник, ментор и господар на мюсюлманите у нас. НФСБ осъжда национално безотговорното, коленопреклонно и продажно поведение на Българския президент и Правителство към това посещение-обиколка на турския заместник-министър председател, което напълно се вписва в дългосрочните асимилаторски цели на Република Турция и ислямисткото й Правителство към България. Не с такива управници ще запазим суверенитета, териториалната цялост и националното единство", завършва декларацията на националистите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3721 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2014.02.28 | 18:39

26
боздаг се среща с росен плевналиев гербера и касим дал който в миналия парламент беше заявил принадлежноср към герб.Нали сега скат подкрепят герб и дал.скотове гледайте си циганското предаване по скат и не грухтете.
Светлана

2014.02.28 | 18:36

25
Валери Симеонов и неговата телевизия скат се правят на патриоти направили са канали с гейпорно.

2014.02.28 | 18:36

24
Браво големи националисти са тези НФСБ - все едно слушам речите на АТАКА
osman aga

2014.02.28 | 18:35

22
this is the turkish power, ottoman power GET LOW BULGARIA TURKEY FOR EVER
J

2014.02.28 | 18:35

23
Go fuck yourself. Bulgarians will stand forever on this land. I couldn't fuck your mother last night , she had a period.

2014.02.28 | 18:35

21
Комунистите са готови и с дявола да станат ортаци,но да запазят властта и материалните облаги,трупани от 9.09.1944г. до сега.А за Росен Асенов или може би Асанов Плевнелиев и за жена му Юлиана Юриева..........,какво да кажа!?Ти им чуй имената,па им крой киляфа.Явно тук е играла "голямата ножица"т.е. и двамата са помаци.От такива управляващи какво добро да чакаме...!?

2014.02.28 | 18:34

20
Президентът Росен Плевнелиев, който колкото пъти се появи по телевизията, толкова пъти тревожи хората, че е с ментални отклонения, чул, че имал три любовници, ама нямал такива. Абе, господин „Ирландска пастирка”, като те гледа човек в профил и анфас, а и отзад, изобщо и не си помисля, че някоя изобщо ще хукне да спи с теб! Так че, по-полека с любовниците. Ти, си кажи за офшорките и за Прокопиев. И за Боко си кажи. Защото не си президент, а гротеска, която България никога не е имала като държавен глава!

2014.02.28 | 18:32

19
Markus Arievski,педераст защо си си сложил за снимка някакъв мазен дългокос циганин.скатаджийка измет на мутрата олигарх валери симеонов винкела.

2013.08.10 | 02:40

17
Markus Arievsk,i ти си тъп циганин като валери симеонов крадеца.

2014.02.28 | 18:31

18
Aтaкистките турски мекеретa,нямaт прaвото нa коментaриТУК!!!!!Мaрш сюнетчии!!!!!!

2013.08.09 | 00:51

12
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ПОЛИТИКА.
поручик РЖЕВСКИ

2013.08.09 | 03:24

16
НФСБ ще влезе вместо ГЕРБ ! Ще има нова тройна коалиция : АТАКА , НФСБ и БСП ! Невероятно,а ! Само гледайте !!!

2013.08.09 | 00:51

10
ЧЕТЕТЕ характеристиката на един плъх : Президентченцето плевнелийско е едно страхливо ,ЛЪЖЛИВО хюмне ! Слабохарактерен,малоумник според ТИКВАТА Борисов,който го чукаше по челото пред ЦЯЛА България , мухльо според собствената съпруга , офшорски далавераджия, червен комунист, васал на антибългарски сили , слаб оратор, оплел се като пате в кълчища, найбан от СИДЕРОВ ,прислуга на ГЕРБ, разединител на нацията ! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ !!! Турски ибрикчия и ПРЕДАТЕЛ ! СЪД !

2013.08.09 | 02:17

15
Плевнелие изгонил българските медии да не го заснемат с турците ! ПРЕДАТЕЛ !!! СЪД ! ИЗМЕННИК ! ПРЕВРАТАДЖИЯ !

2013.08.08 | 22:20

1
МАРШ БЕ АНАДОЛСКА ГАД!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини