"Атака": Осъждаме протурското и предателско поведение на Плевнелиев

  • 08 август 2013 16:49

  • 12198
  • 163
"Атака": Осъждаме протурското и предателско поведение на Плевнелиев
©

Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  е оттеглил подписа си като вносител на промени на закона за вероизповеданията. Това съобщиха от пресцентъра на "Атака".

Народният представител от "Атака" е бил подведен, че внесените промени ще бъдат редактирани, тъй като в сегашния си вид дават възможност за спекулации с имоти на мюфтийството, се посочва в прессъобщението. Тъй като редакциите до момента не са направени, въпреки обещанията, Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  оттегля подписа си, съобщават от пресцентъра на партията. Партия "Атака" призовава другите вносители на закона да преосмислят текста му и "да го редактират в посока на българския национален интерес".

"Атака" с голяма тревога отбелязва "претенциите на Главното мюфтийство за усвояване на имоти и издигане на джамии в исконни християнски центрове и населени места, където няма мюсюлмани". От партията заявяват, че са категорично против проектите за възстановяване на джамии в Кюстендил, Стара Загора и други градове на България, на места, които са културно исторически паметници.

Партия "Атака" изразява възмущението си от поведението на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който отиде на съмнителна от протоколна гледна точка среща с вицепремиера на Турция Бекир Боздаг, който неясно по чия покана е в България. Националистите изразиха категоричното си несъгласие с антибългарското поведение на президента, който  изгони българските журналисти от срещата, за да не бъде заснет как се здрависва с подсъдими лица, обвинени за тежки престъпления срещу държавата, както и с новия любимец на Ердоган, Касим Дал, учредител на Реформаторския блок, който стои зад опитите за държавен преврат в България. Партия "Атака" задава въпрос към Конституционния съд това не е ли акт на държавна измяна и какви санкции предвижда Конституцията в този случай.

Междувременно Магдалена Ташева от "Атака" каза пред БНР, че засега не е назрял моментът партията да реши дали да отхвърли президентското вето върху актуализирания бюджет. "Дали ще помогнем на БСП и ДПС, защото, каква е алтернативата, алтернативата е да поднесем една политическа победа на ГЕРБ и Борисов, и Плевнелиев, това ще реши партията. Ние ще се съберем когато преценим, че е възможно и сметнем, че е назрял моментът да решим този въпрос", заяви тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12198 163

Свързани новини

Коментари 163

Добави коментар

2013.08.12 | 15:54

153
Пълна и тотална подкрепа за г-н Сидеров, единственият български политик, който никога не е предавал националните интереси на България.

2013.08.21 | 12:22

163
волен е единствения политик който никога не е предавал националните интереси на българия. въпросът ми е на коя българия, защото това не ми изглежда като опазване на национален интерес : Ръководители на парламентарните комисии. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ЕНЕРГЕТИКА: Рамадан Аталай (ДПС) - председател. Мустафа Карадайъ (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ: Нигяр Джафер (ДПС) - председател. Тунчер Кърджалиев (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ПРАВНИТЕ ВЪПРОСИ: Христо Бисеров (ДПС) - председател. Хамид Хамид (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ОТБРАНАТА: Янко Янков (ДПС) - председател. Четин Казак (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ: Йордан Цонев (ДПС) - председател. Рушен Риза (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ, ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ И СЪОБЩЕНИЯ: Камен Костадинов (ДПС) - председател. Ердинч Хайрула (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Има, разбира се, още парламентарни комисии, ала сега тук да не ги изреждам всички - вижте ги на сайта на Народното събрание. Само искам да посоча, че в останалите комисии като заместник председатели са избрани и: Нигяр Джафер, Дурхан Мустафа, Мустафа Карадайъ, Хасан Хаджихасан, Хюсеин Хафъзов, Рамадан Аталай, Рушен Риза, Ахмед Башев, Четин Казак, Тунджай Наимов, Джевдет Чакъров - депутати от етничската партия ДПС. Първата власт - законодателната (парламента). Втората власт - изпълнителната (правителството). Третата власт - съдебната. Четвъртата власт - медиите. Вижте какви видни българи владеят Първата власт на България.
българин

2013.08.21 | 12:22

162
Със сигурност Волен милее за България?! ХАХ Като подкрепя БЕЯ и ГЕЯ значи за българския народ той е ЗЛОДЕЯ!!
12145И

2013.08.21 | 12:22

161
НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА АТАКА.НА СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ИЛИ ЗА БСП ИЛИ ЗА АТАКА ИЛИ ЗА БАРЕКОВ.НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.КВОТО БЕШЕ БЕШЕ.СЕГА БОЙКО И ОНЯ НАСРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЕ МЪЧАТ ДА ДОКАРАТ ГЛАСОВЕ НА КАСИМ ДАЛ.ТОЙ ЩЕ Е ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАЛАМЕНТ

2013.08.20 | 20:24

160
Е, про турско, колко да е протурско бе Фашизофренико?! Вечерял е с тях човека, не е като лично да им е предал повече от половината български министерства и да ги е натресъл на чело на България..

2013.08.12 | 15:55

155
Може ли някой да обясни следния феномен: защо няма НИТО един грамотно написан коментар от привърженик на юруш? Нещо повече, защо няма НИТО еднин смислен коментар, без задължителните псувни, простотия и злоба? Моля, ако някой открие такъв коментар, нека да го копне и постне тук, да го видим чудото! :)

2013.08.20 | 20:24

159
Ти забелязал ли си българи около атака, че да говорят български? Аз досега съм засичал само някакви леко "тъмни".
K.

2013.08.20 | 20:23

158
Ето Ви един грамотно написан коментар: И аз понякога се изумявам от действията на Сидеров, понякога нелогични, понякога първични и елементарни бих казал, но той е малко "луд" . ЛУД защото показа някои от тъмните страни на ЕС, опълчи се на колониалния модел, огласи туй що беше очевидно, но което много хора не можеха да видят. Аз не казвам, че съм вещ в политиката, но благодарение на него започнах да гледам по-критично на нещата и да си правя някои изводи. Надявам се и Вие някой ден да си отворите очите за това което Сидеров проповядва, а не да вярвате на всичко, което ви се поднася на готово. ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИ, А НЕ СЛУШАЙТЕ РАЗНИ КОМЕНТАТОРИ И ПОЛИТОЛОЗИ!МИСЛЕТЕ КРИТИЧНО!
Боздуган

2013.08.12 | 12:18

144
При управлението на Бойко Борисов, част и продукт, от което е и самият президент Плевнелиев, България отбеляза рекордно пропадане във всички възможни рейтинг-листи за медийна свобода. Същото положение и в икономическата област ! Последни не само в ЕС , а и в ЦЯЛА ЕВРОПА !

2013.08.12 | 12:17

143
КРЕТЕН ! ТИ СИ СЛЕПОК , ГЕРБАДЖИЙСКИ ПЛЪХ !

2013.08.12 | 09:46

142
А защо си мислиш, че всички коментари от атакисти са от истински  привърженици на атака, а не очерняща провокация? Тук публикувам мнение на което аз като привърженик на Волен Сидеров отговарям. Когато е време за избори капризните българи теглят майни и не ходят да гласуват ааа нямало за кого ето ви сега глупаци да ви управлява УКРАИНСКИ ГЕЙ, ТУРСКИ БЕЙ и БОЛЕН ЗМЕЙ и напълно си го заслужихте трагедия след трагедия кой е виновен вие сте си виновни вие като не гласувате турците гласуват и Волен заедно с тях ви маха с ръка и ви нахаква анално заедно с турците" Разбирам, че ти си гласувал за някой различен от бсп, герб, атака и разбира се дпс. Или твоите избиратели изобщо не са в парламента....Правилно, че като не гласуваме, турците увеличават процентите си, но аз гласувах за Волен Сидеров, а ти за някой друг  и нашите "единни" български гласове се пръскат по малки партийки...Това което ме накара да гласувам обаче за един " луд" е , че той единствен открито говори за основния проблем на страната ни-колониалната система която ни владее.Всъщност съм дори сигурен, че никога не си чел негова книга, а да не говорим за   предизборната му програма, а също съм сигурен, че с наслаждение гледаш новините за него, където обикновено е очернян и превръщан в карикатура. Той наистина е луд, защото само един луд може да се опълчи открито срещу колониалното робство...Замислял ли си се как биха се обърнали нещата в парламента и в страната ни , ако атака беше третата сила там, а дпс четвърта?..."

2013.08.12 | 09:46

141
А защо си мислиш, че всички коментари от атакисти са от истински  привърженици на атака, а не очерняща провокация? Тук публикувам мнение на което аз като привърженик на Волен Сидеров отговарям.---------- Когато е време за избори капризните българи теглят майни и не ходят да гласуват ааа нямало за кого ето ви сега глупаци да ви управлява УКРАИНСКИ ГЕЙ, ТУРСКИ БЕЙ и БОЛЕН ЗМЕЙ и напълно си го заслужихте трагедия след трагедия кой е виновен вие сте си виновни вие като не гласувате турците гласуват и Волен заедно с тях ви маха с ръка и ви нахаква анално заедно с турците--------------- Разбирам, че ти си гласувал за някой различен от бсп, герб, атака и разбира се дпс. Или твоите избиратели изобщо не са в парламента....Правилно, че като не гласуваме, турците увеличават процентите си, но аз гласувах за Волен Сидеров, а ти за някой друг  и нашите "единни" български гласове се пръскат по малки партийки...Това което ме накара да гласувам обаче за един " луд" е , че той единствен открито говори за основния проблем на страната ни-колониалната система която ни владее.Всъщност съм дори сигурен, че никога не си чел негова книга, а да не говорим за   предизборната му програма, а също съм сигурен, че с наслаждение гледаш новините за него, където обикновено е очернян и превръщан в карикатура. Той наистина е луд, защото само един луд може да се опълчи открито срещу колониалното робство...Замислял ли си се как биха се обърнали нещата в парламента и в страната ни , ако атака беше третата сила там, а дпс четвърта?..."

2013.08.12 | 15:55

154
Президентът Росен Плевнелиев, който колкото пъти се появи по телевизията, толкова пъти тревожи хората, че е с ментални отклонения, чул, че имал три любовници, ама нямал такива. Абе, господин „Ирландска пастирка”, като те гледа човек в профил и анфас, а и отзад, изобщо и не си помисля, че някоя изобщо ще хукне да спи с теб! Так че, по-полека с любовниците. Ти, си кажи за офшорките и за Прокопиев. И за Боко си кажи. Защото не си президент, а гротеска, която България никога не е имала като държавен глава.

2013.08.12 | 22:14

157
Aa, сега ми се изясни! Значи вседствие мизерията, която изневиделица се е появила по времето на Бойко, а преди това е било рай, юруш-серсемите са се озлобили и изпростяли напълно. Това обяснява словестните диарии, само че, пак не разбрах защо са неграмотни?! Може и оскотееш, но ако си знаел да пишеш, граматиката не се забравя?! Но го приемам това обяснение, благодаря, приятна вечер!

2013.08.12 | 12:20

148
Волен е велик,Чехлата ще бере много ядове от Българите !

2013.08.12 | 15:56

156
Не "волен е велик", а Болен е Ибрик, па си объркал буквите, де те ева у тъпия юуруш-серсем

2013.08.12 | 12:21

152
Предсмъртните писъци на ДЖУДЖЕТО ,няма да му помогнат на следващите избори ! А и Плевнелиев след две години ще е само бизнесмен !

2013.08.12 | 12:21

151
БОЗДУГАНЕ или любчо ПО ДОБРЕ КОМЕНТИРАЙ КАКВО НАПРАВИХА ТВОЙТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ОТ ЮРЮШ СЪС ЗАКОНА ЗА ВЕРОИЗПОВЕСАНИЯТА.РАЗКАЖИ КАК СЕГА ПАВЕЛ ШОПОВ ТВЪРДИ ЧЕ НЕ СЕ Е ПОСПИСВАЛ ЗА ЗАКОНА (сабул си гащите и го таковали,но му обещали нещо друго-сигурно любов).

2013.08.12 | 12:20

150
Абре бойко бре кажи една дума поне една едничка защо аджба позволяваш да ни ограбват златото и медта чужди фирми А ?

2013.08.12 | 12:20

149
Поредно доказателство, че тези от Юруш са от кретен нагоре, начело с главния идиот Болен СайдерОглу. Сами си разбъркват лайната дето изсраха и се мажат с тях. :)) Уникално тъпо изказване! :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини