Анализатор: Бойко Борисов може да се върне на власт през май

  • 05 август 2013 08:53

  • 6086
  • 24
Анализатор: Бойко Борисов може да се върне на власт през май
© булфото

Депутатите са животинския свят на криминалния преход, каза политическият анализатор Георги Атанасов по ТВ7.

Всички депутатите са в хранителната верига. Избирателите са като деца в природно-научен музей. Според експерта парламентаристите в България не опитват да показват ерудиция и стават смешни. Той заяви, че хората си спомнят за червените куфарчета на Луканов, престъпната приватзация на Жан Виденов и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, юпипата на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица,Тройната коалиция, и трудно ще забравят тефтерчето на Филип Златанов. 

Протестите не правят на плажовете и пясъка, допълни  Атанасов. Според него протестите са започнали да стават гротексни. той попита защо сегашните протестиращи не са скочили срещу реформите на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Анализаторът предположи, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да се върне на власт през май, като посочи, че протестите са закъснели.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6086 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Към №4

2013.09.21 | 18:39

24
И къде е чучелото Дянков,дето спаси България...Пече си ташаците в чужбина.А тези двамата полуидиоти и единият цял идиот Цветанов да гният в затвора.
XXL

2013.09.21 | 18:38

23
Борисов,ще се върне през май на власт ама когато цъфнат налъмите в банята!!! Той за пръв път да изпълни нещо,което е казал да открие нови работни места,наистина всички протестиращи ядат хляб от БАЩИЦАТА вече втори месец!!! Браво Борисов,това се казва,,мъжка" дума...

2013.09.21 | 18:38

22
След изборите пълна отмяна на всички идиотски назначения на ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ !!!!!

2013.09.21 | 18:38

21
АБЕ НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ ИЛИ ЧУЛ ВЕЙСАЛ СИДЕРАСТОГЛУ ( СИДЕРАСТ--ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСТ , А ОГЛУ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЛАПА РЯЗАНИ КАРАБИНИ ЗА ПАРИ ) кЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТОЗИ "ПАТРИОТ "!! БЕЗ НЕГОВИТЕ ИДИОТСКИ ДРЪНКАНИЦИ НАСТАНА СКУКА !!!

2013.09.21 | 18:37

20
Чумата да ги върне тея ненормалници....

2013.09.21 | 18:33

14
Изборе ще има след като изпълним ИЗЦЯЛО следващия план : Ще изметем всички гербаджийски боклуци във властта ! Ще изготвим нов изборен кодекс ! Ще разследваме престъпленията на ГЕРБ и ще подведем ръководството на ГЕРБ под съдебна отговорност ! Ще изчакаме доразцепването на ГЕРБ! Ще подготвим нови избирателни комисии от ЦИК до последната СИК ! Бюлетините в БНБ ! Ще изготвим НОВИ изчистени избирателни списъци ! Нов софтуер и осигуряване на ГЕРБ по-малко от 4 % !Тогава и САМО тогава ще насрочим изборите ! Честито на ГЕРБ !
НЕГРАМОТНИКА АНГЕЛОВ

2013.09.21 | 18:36

19
ИЗБОРЕ-избори,СЛЕДВАЩИЯ ПЛАН-следният план.Ей,неграмотнико-Любо Ангелов,ограмоти се малко, и след това определяй кой е на нивото ти, и кой не.Мама ти проста в разпрания,цигански,смрадлив дирник да е.ба.

2013.09.21 | 18:33

15
Гербаджийските два плъха цвърчат и се мятат в беизходица ! Големият котарак СИДЕРОВ е завардил изхода ! Пътят на ТИКВАТА е не към властта , а към ЗАТВОРА ! Сега той сънува властта с начукан CUR СИДЕРОВ в задника си ! С това и ще си остане !

2013.09.21 | 18:36

18
ЕТО КАК СИДЕРОВ ГО НАЧУКА НА БОЙКО, ЦВЕТАНОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ И ВСИЧКИ НАС : Ръководители на парламентарните комисии. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ЕНЕРГЕТИКА: Рамадан Аталай (ДПС) - председател. Мустафа Карадайъ (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ: Нигяр Джафер (ДПС) - председател. Тунчер Кърджалиев (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ПРАВНИТЕ ВЪПРОСИ: Христо Бисеров (ДПС) - председател. Хамид Хамид (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ОТБРАНАТА: Янко Янков (ДПС) - председател. Четин Казак (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ: Йордан Цонев (ДПС) - председател. Рушен Риза (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔ КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ, ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ И СЪОБЩЕНИЯ: Камен Костадинов (ДПС) - председател. Ердинч Хайрула (ДПС) - заместник. - нататък останалите от АТАКА и БСП. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Има, разбира се, още парламентарни комисии, ала сега тук да не ги изреждам всички - вижте ги на сайта на Народното събрание. Само искам да посоча, че в останалите комисии като заместник председатели са избрани и: Нигяр Джафер, Дурхан Мустафа, Мустафа Карадайъ, Хасан Хаджихасан, Хюсеин Хафъзов, Рамадан Аталай, Рушен Риза, Ахмед Башев, Четин Казак, Тунджай Наимов, Джевдет Чакъров - депутати от етничската партия ДПС. Първата власт - законодателната (парламента). Втората власт - изпълнителната (правителството). Третата власт - съдебната. Четвъртата власт - медиите. Вижте какви видни българи владеят Първата власт на България.
Mужик

2013.09.21 | 18:33

16
"Големият котарак СИДЕРОВ е завардил изхода !" Правилно завардил го е,но с разпрания си дирник,и който мине от там,му го набива.И ти Любе, си същата проститутка,като шефа си.

2013.09.21 | 18:32

13
ДОЛНИ, ПОДЛИ, ЛЪЖЛИВИ, КРАДЛИВИ, МАНИПУЛАТИВНИ ОСКОТЕЛИ И ОСВИРЕПЕЛИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ ИЗРОДИ! 69 ГОДИНИ УНИЩОЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! МЕЖДУАРОДЕН ТРИБУНАЛ ЩЕ ВИ СЪДИ ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА!
Mужик

2013.09.21 | 18:34

17
Oткачалката-Любо Ангелов пак зацикли.Дай нещо ново.Кажи на тези,които ти пишат текстовете,да измислят нещо по-умно.Стига с тия простотии,че и електората/200-300 откачалки/,който ви е останал,ще избягат.
kurt

2013.09.21 | 18:32

12
Ники лайното отново се опитва да скочи на клона
magner 67

2013.09.21 | 18:32

11
За да има истински резултати от изборите, най-важното което трябва да се направи е да се въведе задължително гласуване!!!! Както е в Гърция!!! Дори няма да е зле да се въведе и някаква глоба, и да видиш на "брачедите", като ме им се плаща, как сами ще ходят да си гласуват....А хванат ли някой да купува гласове, присъдата да е от 3години нагоре!!! Така ще се изкорени този български "феномен" на демокрацията!!!

Добави коментар

Водещи новини