Бареков: Борисов ми се разхождаше като елен рекордьор и аз дръпнах спусъка (видео)

  • 19 юли 2013 08:45

  • 8626
  • 49
Бареков: Борисов ми се разхождаше като елен рекордьор и аз дръпнах спусъка (видео)
©

Аз съм единственият чист човек, който е способен да пребори политическата система. Аз съм на медийния пазар в последните 15 години и всичко около мен е чисто и прозрачно.

Това каза изпълнителният директор на TV7 и News7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Всички си мислят, че отношенията ми с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа са били много добри и приятни. Няма такова нещо. Аз винаги съм влизал в много тежки спорове и пререкания с тях. Предупреждавал съм ги многократно. Трябва да отбележа, че аз съм много хладнокръвен. Борисов три години и половина ми се разхождаше като елен рекордьор и накрая аз дръпнах спусъка. Горд съм, че аз спрях ГЕРБ от властта. Репортажите с бюлетините от Костинброд направиха точно това-спряха ГЕРБ и Борисов да завземат властта. В Костинброд се готвеше чудовищна манипулация. Нямаше как да премълча тази измама. Благодарение на мен ГЕРБ не успяха да заграбят властта в държавата, похвали се Бареков. От това се възползваха партии, които аз не харесвам и не одобравям. Не съм нито на БСП, нито на ДПС. Сега се прокламира идеята за разговори и договрки между ГЕРБ, БСП и ДПС. Ако това се случи, това ще означава край на политическата система. Но, за да се започне на чисто, трябва да се стигне и до края, категоричен беше Бареков. 

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стои начело на мафията. В ГЕРБ има две крила на мафията. Едното е ръководено от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Румен Николов-Пашата и Димитър Стефанов-Каратиста. Те се занимават с мръсните милиционерски номера. Следят, създават досиета и рекетират. Тези хора няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целите си, обясни Бареков. Второто крило на мафията се състои от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и различни олигарси. Тези хора са се занимавали с офшорките и източването на държавата. Начело на двете групировки стои Борисов. Без негово знание не се е вършило нищо. Министрите му са били едни пионки, които са изпълнявали заповеди. Ако не са слушали им се е спретвал компрамат, чрез който да ги държат в подчинение. Същото е правила Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после в парламентарната група. Тези хора са държали в подчинение собствената си партия и членове. Това е една мафиотска структура, която аз съм решен да преборя, завърши Бареков.

В сутрешния блок Бареков извади нови документи за участието на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в офшорни фирми. Разследването показва, че фирмите на Плевнелиев са извършвали скрито преразпределение на печалба. Акциите се изкупили от 2 фирми, като в договорите имало подпис на Юлияна Певнелиева, когато президентът става силен в политиката. Документите са продали накрая на 4 лева на немска фирма. Това означава, че 7 милиона лева са изтекли към Кипър, сочи разследването. Журналистът отново настоя за оставката на президента.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8626 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Z I L

2014.01.30 | 23:08

49
Повтаряш като латерна кой са водачите на мафията и си вярваш.Ако си застрашил интересите и парите им досега нямаше да си жив и за по-малки гафове са убивали.Но тук май играта е друга,какво ще кажеш капут скапан или мислиш,че народа живее в 17 век,такива еднодневки като теб свършват по един и същ начин,забравени в канала,но ти си вярваи,изпълнявай си поръчката и не забравяй,че хората с тези развити комуникации и интелект се забавляват колко и докъде може да стигне падението на безродници като теб........

2014.01.30 | 23:07

48
Oh, Gospodi, Siderov nomer 2 v deistvie... ;-)

2013.08.20 | 13:27

13
''Документите са продали накрая на 4лв. на немска фирма''.Моля някой да ми преведе смисъла на изречението.А иначе живеем в свободна страна и всеки може да говори и прави изводи,особено ако е журналист.Това,че Бареков казва неща,не са за заплаха,че да се обръщате към Цацаров.Бъдете реалисти какво става в държавата,четвъртата власт си върши работата,както вие тук,които също работите,но обиждате Бареков.На какво основание,ние,живеещите в провинцията виждаме всичко ставащо.
До Драскача от провинцията

2014.01.30 | 15:19

47
КАКВО СИ ВИДЯЛ БЕ НЕЩАСТНИК КЬОРАВ? ПИТАЙ КАТО НЕ ЗНАЕШ! ВЕЛИКАН с мишката Бареков ли сравняш? И тоя се мисли за жив! 10-20-30 хиляди скандират"БАРЕКОВ-КУРВО" !Това стига ли ти да се попиташ "дали въобще си в час"?
Любопитен

2014.01.30 | 15:19

46
От кое село си?Ела в София да видиш Европейски град построен от Бойко и Фандъкова или по добре стой си в калта .Калтак!
Dqката

2013.12.22 | 21:02

25
И аз сам от провинцията и виждам кво става тоя продажник турски бареков ТРЕПАНЕТО МУ Е МАЛКО. Трабва да го вкарат как беше затвора в ГУАНТАНАМО там кадето затварят джихадистите да му пуснат малко ток в тапата кратуна турска.

2013.08.20 | 15:25

23
Подлогите на Мутрата никога няма да преглътнат, че Бареков допринесе за предотвратяване разпространението на фалшивите бюлетини от Костинброд и остави тиквите в изолация.
Истотик

2014.01.30 | 15:19

45
Винаги в една държава трябва да има един АНТИГЕРОЙ. В България си го имаме! БЮРЕКОВ.
фен

2014.01.30 | 15:18

44
ГЕРБ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ !
поручик РЖЕВСКИ

2014.01.30 | 15:18

43
ГЕРБ - престъпна партия ! БСП - престъпна партия ! ДПС - престъпна партия ! НДСВ - престъпна партия ! СДС - престъпна партия ! Това са партиите,управлявали БЪЛГАРИЯ 24 г . и я свлякоха на дъното! Ограбиха българите,които живеят като аборигени ! Всичките те бяха подкрепяни от новите ни колонизатори и им слугуваха до ден днешен! ТРЯБВА СМЯНА на курса !
Боздуган

2014.01.30 | 15:18

42
ГЕРБ да се преименува в ОПГ ! ОПГ = ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! ДА СЕ ЗАКРИЕ ! Ръководството - разследване и ЗАТВОР с конфискация на парите и имуществата ! БАНДИТИ !ЗАБРАНА за участие в ИЗБОРИ!!!
sweety

2014.01.30 | 15:18

41
годея се, че има такива хора като Бареков! Открит и смел, а не поредния подкупен журналист
васето

2014.01.30 | 15:18

40
БАРЕКОВ ИМГО НАБУТА ОТ ДВА КАТА ЧЕТВАРТИТ СИГОРНО ДОСТА ОЩЕ ЩЕГИ БОЛЪТ ЗАДНИЦИТЕ ...
васето

2014.01.30 | 15:18

39
БАРЕКОВ ИМГО НАБУТА ЧЕТВАРТИТ А БОЛЕН СИДЕРОВ НАПРАВО ГИ ДОВЪРШИ ЗАКОПАГИ НА ДОЛО С ГЛАВИТЕ ТИЯ НАГЛИ МУТРО МИЛИЦИОНЕРИ.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини