Атака дадоха на съд Валери Симеонов - нарекъл ги "тъпи и прости"

  • 15 юли 2013 13:29

  • 3286
  • 24
Атака дадоха на съд Валери Симеонов - нарекъл ги "тъпи и прости"
©

Депутатът от АТАКА от бургаски избирателен район Десислав Чуколов и депутати от ПГ на АТАКА внесоха в Районен съд – Бургас 23 индивидуални иска срещу Валери Симеонов за думите, че „тъпи, прости и лумпени“ са гласували за АТАКА, съобщиха от пресцентъра на формацията.

Хиляди хора, засегнати от думите на Симеонов потърсиха АТАКА, за да го осъдят за изказванията му. От партията са убедени, че съдът ще реши справедливо казуса, защото е недопустимо избирателите да бъдат квалифицирани като „тъпи, прости и лумпени“, за това, че са упражнили правото си на глас за предпочитаната от тях партия.

Депутатът от АТАКА Десислав Чуколов внесе сигнали в НАП за финансови злоупотреби на Валери Симеонов. Единият сигнал е
за укриване на доходи от абонати, а другият е за недекларирани приходи от оптично трасе, което не е въведено в ескплоатация и е незаконно. По време на срещата директора на НАП – Бургас Румен Шарпов потвърди, че са правени проверки на четири фирми на Валери Симеонов, но като физическо лице той никога не е проверяван. Първата проверка на фирма на Симеонов е направена през 2009г от екип от инспектори от София, който очевидно Симеонов е успял да подкупи, защото проверката е прекратена.

АТАКА настоява за данъчна проверка на лицето Валери Симеонов, защото очевидно по времето на ГЕРБ Симеонов се е ползвал с протекциите на управляващите. АТАКА ще следи работата на НАП – Бургас и ще настоява за прозрачност на проверката и резултатите, за да спре рекета и натиска от страна Валери Симеонов върху гражданите и местния бизнес.

На срещата на Десислав Чуколов с инж. Ваня Радева – директор на РДНСК, беше потвърдено, че оптичните трасета - гр. Несебър до с. Св. Влас и Бургас – Созопол – Приморско, са незаконни, но когато делото влиза в съда, от управляваща партия ГЕРБ започват да оказват натиск върху правораздавателните органи. В резултат на това, призованите като свидетели по делото институции, не се явяват. Десислав Чуколов увери, че темата с незаконните трасета се повдига, за да се стигне до правосъдие. Той заяви, че негативното говорене срещу АТАКА от СКАТ е част от сделката, в замяна на което от ГЕРБ са оказали натиск върху правосъдието, за да се прикрият незаконните трасета на Валери Симеонов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3286 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2015.05.14 | 20:25

24
Сидеров е напринципа на азис и фолкзвездите " лоша реклама няма"

2015.05.14 | 20:25

23
ПОМАЦИТЕ ПРЕДИ КЛАХА БЪЛГАРИТЕ В БАТАК ,СЕГА ИСКАТ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРИ ! ТУРСКИ ПОДЛОГИ С ОСРАНИ СЪВЕСТИ !

2015.05.14 | 20:25

21
Всички ,които са били обидени от ЦИКЛОФРЕНИКА СИДЕРОВ ,да подават искове ! Да го разорим , този ИСТЕРИК !

2015.05.14 | 20:25

22
Абе не знаех, че е циклофреник. Мислех го за обикновен дупетат.

2015.05.14 | 20:24

20
Сега си на власт и си ухажван от държавните институции, но скоро ще разбереш, че си никой. В природата важи законът за равното по сила противодействие. Май ще си оправдаеш фамилията.
ДОКТОРО

2015.05.14 | 20:24

19
ТЕ ТОЯ УБАВЕЦ И ОНЯ С ИЗЦЪКЛЕНИТЕ ОЧИ АКО ГИ ПРАТАТ У БОБОВДОЛСКИЬО ЗАТВОР ПРИ МЕНЕ ЧЕ ГИ ИЗЛЕКУВАМ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ОТ ЛУДОШИЗОПСИХО И НЕЗНАМ ЩО СИ.НЕМА ЩО ДА ОДАТ ПО ЛУДНИЦИ.Я ЧЕ ГИ ОПРАВА.ГАРАНЦИЯ ДАВАМ 100 %.
Тони каза

2015.05.14 | 20:23

18
Няма нищо по лесно от доказването на това че електората на криминалното сборище "АТАКА" са тъпи лумпени и платени от откраднатите от Сидеров партийни субсидии наемно продажни клакьори. Симеонов създаде извратеният сутеньор на педофили Сидеров и негов национален дълг е да го ЛИКВИДИРА като хайдушки партиен субект в държавата !

2015.05.14 | 20:23

17
4ukal desislavov ama toi mojel da vnasia iskove

2013.09.08 | 20:46

16
За злодеянията и престъпленията срещу вътрешната сигурност на турската държава Чл.55 Който посредствено или непосредствено разбунтува някои поданници на царското правителство или жители на турската държава, да въстанат с оръжие срещу правителството, или са извършили умишлено въстание, или наченало неговото изпълнение, се наказват със смърт. Чл.56 Който стане причина да се въоръжи един срещу друг жители на турската държава или подбужда междуособна война, или грабежи, обири и опустошения в градове и села и на убийства, ако са извършени тези смущения, или да е било само наченало на тяхното извършване, се наказва със смърт. Чл.66 който по площади, тържища и други публични места чрез речи, разпространение на ръкописи и печатни листа или по друг начин подбужда гражданите и жителите на държавата да извършват престъпления по настоящата глава, ще се наказва като извършителите на настоящите деяния. Това са част от обвиненията ! Прадседател на съда ще е : Али Саид Паша ,който осъди и дякона Левски !

2013.09.08 | 20:45

15
Валери ,няма да се плашиш ! Този психопат ПОМАКА може да те направи и национален герой !
уууу...

2013.09.08 | 20:45

14
истината винаги боли.и защо се обиждат , сякаш не си го знаят...........то и определеnията за тях се поизчерпаха,каквото и да кажем,ще е малко!

Добави коментар

Водещи новини