Политолог: Новият областен управител на София е бивш висаджия

  • 15 юли 2013 08:23

  • 4040
  • 10
Политолог: Новият областен управител на София е бивш висаджия
©

На Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не му е лесно. Отказът на ГЕРБ да комуникират с настоящите управляващи също усложнява положението. 2009 година Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отиде при Орешарски и се запозна с цялостната картина на бюджета. Това спомага за по-лесен преход при предаването на властта и се прави във всяка една нормална държава. Сега това липсваше.

Това каза историкът Драгомир Драганов пред камерите на Нова телевизия. Той коментира политическата ситуация в страната Явно Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и ДПС извиват ръцете на Орешарски с тези скандални назначения. Протестът изпълни своето предназначение. Властта трябва да внимава и да знае, че когато сгреши, хората ще са готови да излязат на улицата и да протестират. Протестите трябва да спрат, категоричен беше Драганов. Аз си мисля, че умишлено и отвън се цели дестабилизация на страната. Всяка една дестабилизация помага на олигархията. Според мен "Шеврон", "Отворено общество" и такива като тях, са изкарали в предните редици на протеста свои хора. Олигархията владее България и тя си прави каквото иска с нас. ГЕРБ и БСП трябва да седнат на една маса и да се договорят. Това е единственият път за спасение, обяви Драганов.

Политологът Антон Тодоров също взе участие в разговора. Правителството на Орешарски има поне 5-6 назначения във висшия ешалон на властта заради които трябва да му се иска оставката. Сега ще ви съобщя една новина. Областният управител на София Емил Иванов е бивш член на ВИС. Той е бил силов застраховател в Своге и после кмет на града. Това е едно връщане на криминалитета във властта, категоричен беше Тодоров. Той представи и документи за участието на Иванов във ВИС. Пътят на това правителство ще бъде като стълбичка на кукушарник - къс и оср*н. Не смятам, че протестите са платени. 99% от хората са на улицата със ясни и категорични искания срещу олигархията. Със сигурност има олигархични кръгове, които плащат на останалия 1%. Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и Саша Безуханова, явно сън не ги лови, че властта им се изплъзва. Същият този 1% издигна плакати в подкрепа на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и от тогава сън не ме лови. Плевнелиев има по-скандални назначения във властта, дори по-скандални от това на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, каза още Тодоров. Банковият сектор в България е на 90% чужда собственост. Големите хранителни вериги също се владеят от чужденци. България не е бедна страна. Тя просто се източва от западни и наши олигарси, завърши Тодоров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4040 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
и...

2013.10.07 | 16:20

10
В Перник назначиха за областен управител освободения за несправяне с работата Михаил Михайлов - гл. арх. на града по време на земетресението. А за негов заместник г-жа Никодимова от ДПС /учителка по български език и литература/. И това, ако не е подигравка с българските граждани и с перничани - здраве му кажи!
Антон Тодоров - най-добрият

2013.08.08 | 18:40

9
Политологът Антон Тодоров - най-добрият!!! Кефи ме този човек, няма втори като него.
Да подкрепим Тодоров!

2013.08.08 | 18:40

8
Политологът Антон Тодоров - смел и безпощаден към олигархията и криминалите във властта българин!!! Нека го подкрепим в битката му със задкулисието. Този човек върши работа колкото няколко секретни служби, дето това им е работата. Респект!!!
zaza

2013.08.08 | 18:40

7
DA MOJEHA VSI4KI DA SA KATO ANTON TODOROV!!!!!!!
стамат

2013.07.15 | 19:03

6
По страшното е, че е от ДПС!
До Стамат

2013.07.15 | 19:02

5
Не, не е по-страшното. ВИСаджия за областен управител е като СИКаджия зам.-министър на МВР /справка ИВан Иванов - СИК-Шумен/. Абе какво чакаме та още не сме атакували парламента и МС?!

2013.07.15 | 19:02

4
Mного удобна теза си измислиха от БСП. Разни кръгове плащали на протестиращите. Досега се пробваха с: ГЕРБ е империя на злото; повишаваме детските; сваляме цената на тока; нас са ни избрали много повече хора; страната ще загуби еврофондовете;олигарсите плащат на протестиращите. Какъв фокус още ще извадят стил "пропаганда от 50 години на миналия век". Някак си обидно ми е. ОСТАВКА!

2013.07.15 | 19:02

3
Вьздухарски,чуваш ли или си седнал на ушите си ? Като ти казват, че си марионетка, не се сьрди. Как го назначи този ценен ДПС- кадьр. Или ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ не ти искат мнението. Така е --като си дал г.ьза под наем, ще тьрпиш и ще обираш псувните .
А от мен една

2013.07.15 | 19:01

2
"стара" новина, която всички по "фарисейски" забравят - знаковото минало (и настояще !) в тези среди на бат Бойко ! Представете си - стигнал до МП ??! Айде да не почнем да публикуваме СV-та :) Тогава обичаният от вас А.Тодоров ще си посипе ли главата с пепел ?? :) Или той не е от тук-а ?:)
СЪИРДЖИЯ

2013.07.15 | 19:00

1
Щом е турчин-може.Турската партия са половината БАШИБОЗУЦИ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини