Почина ранена на спирката пред столичния мол млада жена, момиченцето в критично състояние (видео+гал

  • 11 юли 2013 07:06

  • 30491
  • 46
Почина ранена на спирката пред столичния мол млада жена, момиченцето в критично състояние (видео+гал
© Булфото

Тази нощ около 2.15 ч. в болница "Св. Анна" е починала тежко ранената при снощната тежка катастрофа на Цариградско шосе 20-годишна жена, съобщи Нова телевизия. Около 20.30 часа вчера таксиметров автомобил, движещ се в посока центъра, спука гума, отклони се е от пътното платно и се вряза в спирка на градския транспорт.

Раненото 6-годишно момиче е претърпяло втора коремна операция и остава в много тежко състояние. Майката на детето е със счупен таз и крайници. Тя е в стабилно състояние, предстоят операции. 27-годишен мъж е в "Пирогов" също в много тежко състояние, премахнат му е далакът. (Галерия със снимки от катастрофата вижте ТУК). Лекари от болницата "Света Анна" съобщиха, че всички настанени при тях пострадали при катастрофата са в тежко състояние.

Общо 12 души бяха ранени при тежката катастрофа. Има съмнения, че 35-годишният шофьор на таксито е бил с 1,49 промила алкохол в кръвта. Според очевидци таксито се е движело с над 140 км/ч. (Видео вижте ТУК).

Последвайте канала на

Константин Тодоров
30491 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
bakshisho

2013.09.27 | 19:18

46
сещам се за още един дето направи така и още си кара кънки
Да се промени закона.Само водачи с кат."С"

2013.07.13 | 01:17

45
Ами така е,къораво и сакато от Цуцурлево до Чепърлянци със любителски книжки,се нахлузи в София,и хайде-на таксито.Този-Лазаров-газдата на О.К такси,дори не знаеше за трагедията,сутринта.Отиваш,даваш купеното от ДАЙ разрешително, газдата Лазаров ти дава кола със зверски високи дневна рента,и троши глава!Важно е той да гушка милиони на месец.През скапаният СОЦ.за да си такси-беше закон:.Задължително софииско жителство.2-Задължителна книжка,кат'С"- и минимум 5 години стаж на товарна или служебна кола.Нямаш право да извършваш превоз извън рамките на голяма София.За контрола(ежедневен и жесток) имаше специален отдел към ДАЙ.само за такситата,отделно вътрешен контрол.Задължителен тест с дрегер.Хванат ли някого-ВЪН! Не повече от 8,5 часа работа.Затова и имаше недостиг на таксита.Изискванията за водач,бяха драконовски.Не че липсваше автопарк.Една ЛАДА струваше на държавата около 2000 лева.Но най-важното беше безопасността.Работил съм над 15 години тогава и знам от личен опит.
Така е 29! Така е!

2013.07.12 | 18:36

27
Напълно си прав, за това че контрола, вътршен и външен, го няма никакъв! Това е причината и в "огромния" брой таксиметрови коли! При по-строг контрол нямаше да има толкова много таксиметрови шофьори, услугата щеше да е по-качествена, по-сигурна, но вероятно и по-скъпа! Само да въведът задължиелна "С" категория за таксиметровите шофьори и дрегер преди смяната и след края на смяната, сумати народ ще бъде пресят! Но това ще е въведе ред само при такситата, а "джигидите" с любителски книжки, какво да ги правим? Според мен освен отнемане на книжките, трябва да има и конфискация на МПС-та!
Пак не мислим

2013.07.12 | 18:34

25
Хора ако ще да е с категория Ю, ако си е идиот човека и господ не може да помогне. Пак ще си карат като малоумни, пили, дрогирали се и кой знае още какво. Зависи си от човека главно. Аз от 10 години имам книжка и карам по над 100 000 км на година пък не съм правил такива глупости, а съм на 29.

2013.07.12 | 18:36

26
Всички вие сочите с пръст и обвинявате на базата на факти, които сте прочели тук, в един от най-жълтите сайтове и сте чули от новините.. (а може би има и свидетели или близки на пострадалите не знам ..) като стадо овце се втурвате и мачкате с думите си.. изрод, измет, чудовище, наркоман?! Познавате ли този човек?! Били ли сте в колата до него?! Видяхте ли километража на колата, която НЕ може ( от личен опит знам ) да качи 120 км./ч. камоли над 140.. Видяхте ли нещастника, който го е засякъл?? НЕ вие вярвате, че той е пияница, карал като рали състезател .. Да, той има семейство, не, той не е наркоман, да виновен е, НЕ в никакъв случай не е убиец, да трябва и ще бъде наказан, не казвам, че не заслужава да лежи в затвора и да понесе последствията си, казвам, че нямате право, вие, които нито познавате него, нито жертвите да говорите грозно за този човек.. един наистина добър човек.. НА ВСЕКИ ЕДИН може да се случи, АБСОЛЮТНО на всеки един от нас. НИКОЙ не е застрахован от такива нещастия, пиян или не катастрофа винаги може да стане.. Ако той наистина беше боклука за който го изкарвате, повярвайте ми нямаше да си правя труда да го защита поне от обидите .. само това може да се направи, да се докаже, че макар и виновен той е човек .. казвате ще остане безнаказан? не е така.. той не е от този, които ще отърват кожата без да си понесат наказанието .. на него не му е безразлично, убеден съм че в момента съжалява най искрено за случилото се, няма по нещастен от него в момента .. недейте, наистина недейте да говорите БЕЗ да го познавате всеки си има живот, проблеми, недостатъци и керливи ризи, но точно той е бил винаги един от най слънчевите хора, винаги готов да помогне, дава това, което няма за хората .. на пътя всичко е възможно никой не е перфектен .. ужасно е, наистина е ужасно .. загиналото момиче, моите съболезнования, моля се за тежко пострадалите .. виновен е, но не е боклук .. просто поредната жертва на жестоката съдба ..
klark66

2013.07.13 | 01:11

44
А ти да не си бил с него в колата и да знаеш с колко км.е карал?!Човек,който е убил друг човек е убиец,макар и да не е умишлено.....да не говорим за повече от една жертва!Казваш,че бил добър човек и всички се нахвърлят отгоре му и искат да го разкъсат.....не може да си добър и съвестен,но в следващия момент да направиш зверска катастрофа,карайки бясно из улиците(да предположим,че е карал с 100 км.-от опит,трябва да знаеш,че това е много висока скорост),а на всичкото отгоре си и такси,а като капак на всичко си с 1,8 промила алкохол в кръвта......мдаа,толкова е добър този малоумник,а ти отиди и се опитай да го обясниш на родителите на загиналите и тежко ранени хора!!
*

2013.07.13 | 01:08

43
Малоумник недей да защитаваш виновника за касапницата! Щом се е качил да кара - при това с близо 2 промила в кръвта - значи сега си заслужава всичко, което ще му се изсипе на главата! И му е малко! Да е мислил какво прави преди да сяда зад волана! Жалко, че сега всички честни данъкоплатци трябва да го хрантутим в затвора! Защото от нашите пари ще му тече издръжката там! А приказките колко бил невинен - ходи ги разправяй на почернените семейства идиот долен!
ЧЕП

2013.07.12 | 19:32

33
Искам да те питам нещо тъй като той (добирия човек) вече почерни едно семейство а 6 годишно дете бере душа в Пирогов да те питам престависи ако беше там твойто дете какво щеше да му направиш...... какво щеше да му кажеш стават и нещастни случаи и да го прегърнеш и да отидете на кръчма ли
гррррр

2013.07.13 | 01:05

42
истината е , че ако не бяха ония на Орлов мост линейките можеха да стигнат по-бързо. как се чувствате, протестиращи?
deni

2013.07.13 | 00:03

41
eiiii prost narod,e imalo,ima i shte ima!!!!
Глупак си!

2013.07.12 | 23:01

38
Колко лесно се манипулиралират простите хора!
Аз

2013.07.12 | 21:48

36
Моето момче недоразбрало! Самите лекари казаха, че са стабилизирали жената, но за кратко и после пак се е влошило състоянието! Това означава, че не е имало никакво значение кога са стигнали линейките!Колко прост трябва да си за да се възползваш от смъртта на човек, за да обвиниш други без да са виновни! Извади си главата от г*зът, че така се измества погледа от истинския виновник!

2013.07.12 | 19:33

34
Истината е че ако олигарски си беше подал оставката нямаше да има протести,тъп си като гъз.

2013.07.12 | 23:05

40
и пак неточно отразявяне на случая, таксито спука гума като се врязя във спирката при качването на тротоара, преди това правеше слалом с огромна скорост между колите и загуби управление, такива като тоя са предумишлени убийци !!!
*

2013.07.12 | 23:05

39
Ужас! Да затриеш 12 души защото си надрусан и пил...За такива олигофрени трябва да има публични екзекуции, които да се излъчват в ефир! Без милост! Без жал!
Писна ми!

2013.07.12 | 22:51

37
Всеки хванат с алкохол над нормата, минал на червно и превишил ограничение на соростта с повече от 15 км/ч, освен глоба и отнемане на точки да лежи в ареста или принудителен труд за няколко ден! Отнелите живот при нарушение на правилника за движение, да се съдят за предумишлено убиство!!!
Linna

2013.07.12 | 20:38

35
не виждате ли,че като вменявате вина на протестиращите, се измества вниманието от основния виновник. Някакво провинциално наквасено прасе! Още по големи свини са тези,които са ми дали книжката след като е бил регистриран в полицията много по - рано!
aide

2013.07.12 | 18:43

32
Валентин Божков шефа на ДАИ да подаде оставка веднага.

2013.07.12 | 18:43

31
Сутрин от нощните заведения излизат мъртво пияни и надрусани.Качват се в колите си и тръгват, къде е полицията
Центурион

2013.07.12 | 15:45

14
Пред парламента на платените от Граждани за Европейско Разграбване на България протести за предсрочни и отново фалшифицирани избори ! Честна костинбродска !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини