Бобева: Правителството няма право на грешки

  • 27 юни 2013 12:38

  • 1934
  • 3
Бобева: Правителството няма право на грешки
©

Това правителство няма право на грешки, но няма да позволя страхът от грешки да ме парализира. Не съм дошла да си губя времето. Дошла съм да свърша работа. Това заяви пред журналисти вицепремиерът по икономика Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София., след избирането й от Народното събрание.

По думите на Бобева - повече време ще изискват реформите в енергетиката. „Правителства, които имаха свободна атмосфера и министрите можеха свободно да влязат в парламента, отлагаха реформи, които изискваха спокойна атмосфера”, каза тя.
„Не знам колко време има. Аз обичам футбола. Там може да играеш прекрасно, но ако не вкарваш голове, не печелиш. Аз искам ние да правим хубавите неща, независимо кога ще се разбере, че те са били хубави. Не трябва да си казваме – трябват ни шест месеца или десет месеца. Трябва да го свършим сега”, коментира вицепремиерът.

Последвайте канала на

1934 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.27 | 17:40

3
че то правителството вече се изложи с ония пеевски.колко още да се излага?
експерт

2013.06.27 | 17:40

2
Тя е била член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г., показват архивите на Държавен Вестник, където е отбелязано назначението и освобождаването на Бобева. Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. Бизнесменът изкупува акциите на дружеството в началото на 2004 г. В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Черепа през фондацията "Левски-Спорт", където Бобева е председател. В тази фондация управляващ е Свилен Русев Вълчев, който е също така управляващ на фондацията "Тракия" основана и председателствана от Васил Божков. Особено любопитен е фактът, че официално посоченият телефон на фондацията, управлявана от Бобева, съвпада с официалния телефон на Сдружение "Спортен клуб "Левски"". Управляващи в същия са Делян Славчев Пеевски и Алексей Илиев Петров.

2013.06.27 | 17:40

1
25 god ,pravitelstva i partii koalicii rabotiat protiv naroda t.e obiknovenia chovek 3980 prestapnika ot tiax manipolirat lajat kradat za kvo pravitelstvo govorish koga shte badat sadeni za izmiana na rodinata tezi predateli ,kvo se pravite na lydi.

Добави коментар

Водещи новини