Нидал Алгафари нападна жестоко Станишев в нета

  • 21 юни 2013 11:12

  • 24707
  • 60
Нидал Алгафари нападна жестоко Станишев в нета
©

Режисьорът Нидал Алгафари, който е член на БСП и организираше предизборните кампании на столетницата, разкритикува остро Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и неговото поведение на вчерашния пленум. Алгафари изрази своето мнение в социалната мрежа Facebook.

Един от създаделите на студентското предаване "Ку-ку" напада жестоко лидерът на социалистите и го обвинява за сегашното политическо състояние в държавата. Алгафари е на мнение, че Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Ето пълният текст на написаното от Алгафари.

"Добро утро, "ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ"!
След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!

Вчера "не интернет лумпена", Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. "За да ги разчистим, трябва да останем!". "Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях". Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че "ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен". След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи, когато Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на СПЕЧЕЛИ изборния крах след тройната коалиция, виновни за това бяха ДПС. И сега това му изказване,...означава, ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА и той като лидер на БСП толкова може! Същото се отнася и до Костибродските бюлетините, ако не бяха те, Станишев нямаше сега да е кукловод. Значи толкова може! И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно! Партия с вожд Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може!

За тези които толкова могат в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко не можене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Уплашен от вот на доверие, който сам предложи, не че се иска от Националния съвет, се отказа и някак тихомълком пробута, че го е получил. С тези си неадекватности, бавно и славно Председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия, побутва партията към бездънна пропаст. Вероятно си мисли, че като запълни пропастта с партията, той ще мине отгоре победоносно! ДА, ама пропаста с всеки изминал ден става все по- дълбока и дълбока. Може да не стигне жертвата на партията за да премине НЕЛУМПЕНА!"

Припомняме ви, че вчера Сергей Станишев получи вот на доверие от съпартийците си и остана начело на БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
24707 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар

2014.01.13 | 14:23

60
Той го нападна,а Станишев го удари с чантичката си!
БУТАЧА

2014.01.13 | 14:22

59
ТОЯ ГЕЙ ДА СИ ИЗВАДИ МАТРЬОЖКАТА ОТ ГЪЗЪ И ДА СПРЕ ДА НИ ЗАНИМАВА С АНАЛНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
Hre i;e i je/

2014.01.13 | 14:22

58
Айде, бе Нидалчо, отвържете се вече от тази партия, с какво ви държи, недоумявам! Направете си по- честна, по- разумна и по- българска партия от БСП!
ББ

2014.01.13 | 14:22

57
КОЛКО ДЕНА ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ ЗА ДА ЧУЕ СТАНИШЕВ ПЕТЕЛА.....ОСТАВКА...ОСТАВКА...И ТИ И ОРЕШАРСКИ И ДПС И ПЕЕВСКИ..ВСИЧКИ ДО ЕДИН....И МЕСТАН И ДОГАН....ДО ПОСЛЕДНИЯ ЛАПУНДЕР ...ВЪН ...И ОТ ПОЛИТИКАТА И ОТ ДЪРЖАВАТА....ВИ Е СТЕ ЗА ЗАТВОРА, НЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА

2013.07.03 | 15:05

52
забрави БОКО-ОГНЕБОРКО
И.Костов

2013.07.03 | 15:06

56
И ти и Курумбашев сте едни долни предатели и интересчий.
НАРОД

2013.07.03 | 15:05

55
КОРУМБАШЕВ Е ПО-ГАДЕН И ОТ СТАНИШЕВ!
yyy

2013.07.03 | 15:05

54
Нидалчо Мамин, оти се пънеш без файда - нефелен си и нефелни слова пишеш, ама то си е ясно - от боклук излиза плява
reni

2013.07.03 | 15:05

53
briavo na Nidal

2013.06.23 | 00:14

51
Браво, истинските нещта трябва да се наричат с истинските думи!
Коментар

2013.06.22 | 23:47

50
Да, ама не. Партийната върхушка на БСП отново одобри Сергей, а имаше съвсем малко против него. Така че, единственото правилно решение, не е мрънкане в интернет пространството, а реални действия - НАПУСКАНЕ на партията- кърмилница, АКО ВИ СТИСКА, г- н АЛГАФАРИ. Защото преценяваме само по делата, а не - по думите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини