Хенри Кавил: Американец може да изиграе Джеймс Бонд

  • 17 юни 2013 14:44

  • 4731
  • 1
Хенри Кавил: Американец може да изиграе Джеймс Бонд
© Getty Images

Британският актьор Хенри Кавил рискува да си навлече гнева на сънародниците си - почитатели на Джеймс Бонд, с изказването, че ролята на агент 007 може да бъде пресъздадена на големия екран от американец, предаде БТА.

Кавил е първият британец, превъплътил се в образа на типично американския герой Супермен. Актьорът смята, че феновете трябва да приемат американски Джеймс Бонд по същия начин, както британски Супермен.

"Ако аз мога да изиграя американски супергерой достатъчно добре и убедително, не виждам защо американец да не се справи с ролята на нашия Джеймс Бонд", казва Хенри Кавил.

30-годишният британец има шансове в бъдеще да се превъплъти в образа на прочутия супершпионин и да стане първият актьор, изиграл Джеймс Бонд и комиксов супергерой.

Хенри Кавил е спряган за потенциален агент 007 преди Даниъл Крейг, но не е получил ролята, защото е бил твърде млад.

"Когато правихме прослушване за "Казино Роял", Хенри беше само на 22 години и това беше основната причина да предпочетем Крейг. Бъдещето обаче е пред Кавил и може би някой ден ще го видим в ролята на Джеймс Бонд", казва режисьорът Мартин Кембъл.

Най-новият филм "Мъж от стомана" за приключенията на Супермен с Хенри Кавил в главната роля привлече голямо внимание през уикенда в САЩ.

Последвайте канала на

4731 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.13 | 14:23

1
Няма значение кой, ще го играе, нали все чи*футите са толкова "талантливи"! Дали ще е английски или американски- чи*фута си е чи*фут!

Добави коментар

Водещи новини