Лео ди Каприо идва инкогнито у нас

  • 13 юни 2013 20:45

  • 1975
  • 1
Лео ди Каприо идва инкогнито у нас
©

Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една, за когото светските хроникьори отсъждат ту ролята на Казанова, ту на верен и обичлив мъж, ще се прояви във втория си образ. Кино асът най-вероятно ще пристигне инкогнито у нас, за да види сегашната си тръпка Сарай Дживати - израелската моделка, която от повече от месец се снима в "Херкулес" в София, информира "Стандарт Нюз".

"Всичко между Сарай и Лео започна като неангажираща връзка. Когато обаче Дживати се отдели от него за толкова дълго време, той разбра, че има дълбоки чувства към нея. Страда много от липсата й и иска да я види по-скоро", издаде източник, близък до звездата.

Лео се запозна с красивата израелка, докато беше гадже с Бар Рафаели, която е първа дружка със Сарай. Ди Каприо хвърлил окото на Дживати още тогава, но статутът му на обвързан бил пречка за авантюра със сънародничката на гаджето си. Сега обаче "Великият Гетсби" е с развързани ръце и нищо чудно да пристигне за един уикенд, за да види любимата си.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1975 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.14 | 10:16

1
всички медии казаха колко е инкогнито

Добави коментар

Водещи новини