Див скандал! Мая Манолова към Цецка Цачева: Правите се на папарак от балкона

  • 07 юни 2013 08:21

  • 28834
  • 77
Див скандал! Мая Манолова към Цецка Цачева: Правите се на папарак от балкона
©

Напуснахме заседанията на НС, защото протестираме срещу популистките и демагогски обещания. Това заяви бившият председател на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Искаме открито да бъде заявено, че в момента страната се управлява от Атака, ДПС и Коалиция за България, тъй като БСП и ДПС не могат да имат 121 депутати.

Много ви е дълга мисълта, репликира колежката си Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Дълга ми е мисълта, потвърди Цачева и дори направи комичен лапсус като се обърна към Манолова с думите „Ако не ме прекъсвате ще разбера за какво говоря“.

ГЕРБ се регистрират, за да вземат надница, след което отиват да пият кафе, да обядват и да си говорят. Хората не са пратили депутатите в сградата на парламента, а да работят за справянето на проблемите им, заяви Манолова. Хората не гласуваха за вас за да бездействате и лентяйствайте. Това ли ви казаха избирателите да не работите и да вземате пари, атакува социалистката. Да, съвсем се обърка Цачева, но контраатакува, че БСП излъгала избирателите си за плоския данък. Не ви отива да се държите като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, продължи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Вие сте последната, която може да ме съдите мен, отсече Цачева. Тя разкритикува Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за бездействието по време скандала между Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета. Защо не ги наказахте, попита Цачева. Ами защото си седнаха на местата и се успокоиха, отговори Манолова. (Видео от скандала може да видите ТУК)

Тя дори извади снимка на социалиста Атанас Пъдев от БСП, който бил много сръчен с дясната ръка и гласувал с две карти едновременно. Имате характеров проблем, вие прекарахте деня на балкона, заедно с Менда Стоянова, подвиквахте и снимахте с телефон, каза Манолова. Не е вярно, снимката е от пресцентъра, отговори Цачева. Манолова обаче не издържа, хвана снимката и я подметна пред бившата шефка на парламента. Цачева говори от мое име, аз изглежда съм излишна, почти се предаде социалистката. Накрая тя го удари на молба да си довърши изречението. Цачева се превърна в парламентарен папарак, това е е доказателство докъде може да стигне бивш председател на НС, каза Манолова. За кви се мислите, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като не е премиер, като не сте председател сега се чувствате унизени, продължи социалистката. А вие за какви се мислите като малки партии се изживяват като управляващи, отговори Цачева.

ГЕРБ може да си направим 9 парламентарни групи, да си разделим депутатите по десет в група и да имаме повече време при изказванията, каза Цачева. Накрая децибелите стигнаха още по-големи висоти, когато Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на вдигна фалцета и попита дали Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще остане в група, която се е оказала частна собственост на човек, който е замесен в престъпления. Престанете да правите манипулации, няма да ви отговоря, отсече Цачева и попита кога Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е била искрена – когато й е казала, че я уважава, или когато заяви, че се е провалила.

Последвайте канала на

Novini.bg
28834 77

Свързани новини

Коментари 77

Добави коментар

2013.06.28 | 18:43

76
Навит съм на госпожа Манолова .Това извратено ли е?
МАХАЙТЕ СЕ ДОЛНИ ОТРЕПКИ

2013.06.28 | 18:43

77
ВСИЧКИ В ГЕРБ СТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ !
Радой

2013.06.08 | 23:35

68
Ще се увива като смок.

2013.06.19 | 15:20

75
Яростните коментари срещу Цачева и ГЕРБ се пишат от едни и същи хора, платени разбира се, и това е очевидно. Причината е една, да се влияе върху мнението на хората. Резултат - НЕ СТАВА!
100 -ян

2013.06.17 | 13:16

74
Мая е по готина тая утепаната от ГЕРБ сега ще я лепат по стълбовете с високо напрежение за да ги е страх мангалите да пипат жиците.Спечелила е конкурс.
BBisPedal

2013.06.17 | 13:15

73
Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! Българоубиецът Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!
Гражданска война или анархия и беззаконие?!

2013.06.08 | 10:54

6
По-добре гражданска война, отколкото анархия и беззаконие създадени умишлено от предателите (БСП, ДПС + АТАКА) служещи единствено на собствените си и чужди интереси, само не и на тези на българите!!! За мен е абсолютно неприемливо противоконституционни партийки като ДПС да са в управлението на България, при положение, че всички знаем как си набавят гласовете, кои гласуват за тях и колко процента събират на изборите!!! За БСП същото - доказани некадърници (справка: колко са допринесли за развитието на Бг след всички техни мандати - резултатите са налице) и Атака - Волен и той се продаде и сега обслужва доскорошните си врагове и влезе в съглашение с една противоконституционна партия - ДПС, както той я наричаше, а в същото време твърди, че поведението ми било достойно и правилно! Така, че в сегашната ситуация НЯМА и частица справедливост !!! А самият факт, че всички предатели от последните 20 години, които са допринесли за разрухата на Бг скачат и лаят срещу "лошия" Бойко за мен лично е повече от показателно, кой прав и кой крив!
Тато

2013.06.08 | 10:54

5
Не си ли мислил ,че Бойко подаде оставка за да се спре проливането на кръв.Не ти ли минава през мозъка че е подменен вота на народа ?Друг е въпроса кой с колко.Не се опитвай да плашиш.
БАЙ ХОЙ

2013.06.08 | 10:52

1
АКО ТА НАБАРАМ ША ТА ИЗПЛЮЩЯ

2013.06.17 | 13:13

72
Гласувах за ГЕРБ, за да управляват! А след като Майчето и компания заграбиха властта предпочитам депутатите ми от ГЕРБ да пият кафе в коридора, отколкото Долен Лидеров да се прави на мъж пред здравната ни министърка в заседателната зала. И без ГЕРБ ще си гсуват каквото искат останалите три партии! ТОЛКОВА РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ не е имало в правителството и по Тошово време!
отчаян за кой ли път

2013.06.17 | 10:08

71
Има една приказка,че мъжко дупе се е....е един път.Тази поговорка тука в България не важи.БСП за кой ли път ни прецаха отзад и даже и червени очила ни сложиха за да не виждаме нещата такива каквито са.Хора много ми е жал за вас които с гласуването или негласуването си докарахте тези които толкова години ни мъчиха.А бе как другите бивши соц. страни се справиха а ние толкова години все още не можем да се справим с тях. Имам чувството че на Българите почна да ни харесва да ни ........................!
M

2013.06.09 | 00:15

70
Баба Яга отвръща на удара 3D екшън!

2013.06.09 | 00:08

69
де да бях Баба ти Яга до сега да съм палнала последен модел прахосмукачка SAMSUNG и да си приключил някъде в коремчето на 1300-1600w всмукателна сила В момента съм заета с по-големите отпадъци и като стигна до теб ще усетиш леко щипкане ха ха
446

2013.06.08 | 23:23

67
И ДВЕТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ. САМО 3 ИЛИ 4 ,,ЧОВЕКА ,,ОТ ЦЯЛОТО НАРОДНО СЬБРАНИЕ СА НОРМАЛНИ , НО СЕ ПИТАМ, КОЙ СА ТЕ ...НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ?
Uzu

2013.06.08 | 22:07

59
Prijtel towa e mnogo truden wapros ,edwali njkoi moje da ti otgowori.

2013.06.08 | 23:12

66
Евала на Цачева, много е проста, но май само тя може да надприказва това нагло крадливо недоразумение Галева

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини