Харесайте facebook страницата ни

Мая Манолова се скара със Сашо Диков в ефир

1 от 1
Предишна Следваща

Един от ангажиментите на БСП, които се надявам правителството да реализира, е безплатен интернет през следващия четиригодишен мандат. Това обяви в предаването "Дикоoff" Мая Манолова от Коалиция за България.

Не съм чувала да се говори, че Моника Йосифова е истинският шеф на кабинета, отговори Манолова на питане. Хората са много обнадеждени от новото правителство и чакат първите му стъпки. Кабинетът на Пламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и ... към профила респектира с професионализъм. Да сте чул някой да оспорва професионалните качества на новите министри, попита Манолова. Аз ги оспорвам, отговори й Сашо Диков. Що за експерти са външният министър, икономическият и военният, попита той. Зам.-председателят на НС обяви, че са професионалисти и експерти в своята област.

Експерти? Чиновничета и приятели на Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, ... към профила застават на ключови позиции, коментира водещият. Това е вашата трактовка, контрира Манолова и допълни, че се надява хората да не я споделят. Съдете ги по действията им. След като имахме кабинет, който бе събиран по кръстовищата и улиците, с калинки по всички нива на администрацията, мисля, че сега министрите имат право на толеранс, поне докато всеки един от тях свърши нещо в своята област, призова тя.

Крайно време бе МВР да се ръководи не от политик. Силовото министерство бе превърнато в орган за политически рекет, оръжие на партия. Цветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето ... към профила не е участвал в никаква партия и не мисля, че той ще се поддаде на натиск. От вас научавам, че той е бил рекетьор, обърна се тя към Диков. Такива факти не са ми известни. До момента не съм получила никаква допълнителна информация по случая, но и не съм търсила. Занимавах се с други неща, вместо да чета материали за новите министри в жълтата преса, допълни депутатът.

Ако имах доказателства, че ГЕРБ са подкупвали висши съдии, щях да внеса сигнал до компетентните органи. Преценила съм, че информацията ми е с висока степен на достоверност, за да я обявя публично, но нямам доказателства, сподели Манолова.

По думите й, от ГЕРБ всячески се стараят да саботират правителство. Те не искат да приемат, че няма да са във властта, и не искат да изпълняват функцията, която народът им определени - на опозиция.

Хората имат нужда от правителство, дайте му шанс. Познавам повечето от кадрите в кабинета - те са честни хора, с биографии. Вие не нападахте министрите от ГЕРБ преди четири години, защото не ги познавахте, никой, освен семействата им, не ги познаваше. В сегашното правителство са събрани доказали се професионалисти и не можете да си позволявате да ги нападате още от първия ден, категорично обяви Манолова. Ще си го позволявам, твърдо заяви водещият, на което зам.-шефът на НС отговори: "Те ще ви опровергаят".

Коментари
Коментари (70)
Коментирай
(гост)
02.06.2013 | 23:01

tv-серем

Рейтинг:
 
0
. (гост)
04.06.2013 | 11:57

едни и същи боклуци 23 години или техните приятелчета... "дайте ни шанс" - за какво, да се наядете и вие, както герберастите, само сопата ще ви оправи!

Рейтинг:
 
4
(гост)
04.06.2013 | 11:57

Мазни долни Гербераси

Рейтинг:
 
18
(гост)
03.06.2013 | 21:11

ako v 21 vek si nekadaren ili marzeliv ili niskoobrazovan ili kradliv stani komunist

Рейтинг:
 
6
сънчо (гост)
04.06.2013 | 11:57

Имам чувството,че тази и като прави секс дрънка.

Рейтинг:
 
3
mmmm (гост)
04.06.2013 | 11:04

aman ot dolna izmet....

Рейтинг:
 
1
(гост)
04.06.2013 | 11:04

taq e kato spermen sopol na snimkata

Рейтинг:
 
4
(гост)
04.06.2013 | 11:57

Вярвам аз на Мая, ама проверявам в Google: Делян Добрев "През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки."

Рейтинг:
 
5
(гост)
03.06.2013 | 21:10

А някои депутати са събирани от Околовръстното.

Рейтинг:
 
4
(гост)
04.06.2013 | 11:05

ИСКАШ ДА КАЖЕШ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ - КАТО ЛИЛЯНА ПАВЛОВА И РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ

Рейтинг:
 
12
(гост)
04.06.2013 | 11:58

Говорим за свобода и свободно общество и как като с очите си виждам че гербовите платени драскачи сън не спят и още рано сутринта променят с рействания плюсовете и минусите по коментарите това ли ви е демокрацията с фалшивост и лъжи не благодаря такава демокрация като герберската не искам!

Рейтинг:
 
32
XXXL (гост)
02.09.2013 | 19:01

Ако ти бяха взели свободата , досега да беше в лагера Белене - но не си. Вече няма интерниране и политически затворници! Деменция ли си пипнал от гледане на TV7...!

Рейтинг:
 
6
pl (гост)
04.06.2013 | 11:58

майче,айде идвай у нас за следващото фелацио което ми обеща предния път с пълна уста.този път ще бъде с федерос,обещавам да се подмия като рязаните ти колеги...

Рейтинг:
 
8
(гост)
04.06.2013 | 11:58

Къде сте бе малоумни ЛУМПЕНИ които бяхте излезли на улицата и РЕВАХТЕ "НИКОГА вече власт за старите партийни курви и продажни политици""?? Къде сте бе,граждански сдружения за НОВА БЪЛГАРИЯ - няма ви на улицата ,защото доказахте на всички тъпанари ,че сте платени МЪРШШШИ от БСП и ДПС!! Къде сте бе от АТАКА които ревахте за чиста България,няма ви щото с мангалите сте дупе и гащи ,ГЕРБ били виновни за положението,глупости ,ВИЕ МЕКЕРЕТА .... върнахте с радост властта в ръцете на комунисти и мангали от ДС!!

Рейтинг:
 
16
1 2 3 4
 
Добави Коментар