Манолова: Престъпленията на ГЕРБ тепърва ще излизат наяве

  • 31 май 2013 07:48

  • 4365
  • 28
Манолова: Престъпленията на ГЕРБ тепърва ще излизат наяве
©

Не съм изненадана от факта, че съм била подслушвана. Три години и половина не спрях да критикувам бившите управляващи. МВР се беше превърнало в структура за рекетиране.

Това каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред TV7. Не мисля, че подобни неща се случват по света. Получавам информация от приятели, че са подслушвали адвокатската ми кантора. Аз няма от какво да се притеснявам. Доходите са ми ясни, няма връзки с незаконни лица. Гнусно е да се ровят в личния ти живот. Ако имат съмнения, че извършвам нещо нередно, си има правов път по който да ме разследват. Не може по този гаден начин да се задоволява нездравия интерес на бившите ръководители в МВР,  каза още Манолова.

Истините за престъпленията на ГЕРБ тепърва ще излизат. Тези, които издържахме на натиска през последните години ще продължим да се борим. Важно е какво ще каже прокуратурата и съда за тези посегателства. Обикновените хора ще ни повярват, когато видят резултатите от проверките. Аз разбирам, че те не могат да повярват, че може да се фалшифицират избори, но за съжаление истината е такава. Трябва да приключим с това, категорична беше Манолова.

Аз нямам лична вражда с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Много се надявам, че прокуратурата и съда ще си свършат работата. Няма никакво съмнение, че новия МВР министър ще прекрати тези порочни практики. Ние ще му съдействаме със законодателни мерки. Службата за подслушвания трябва излезе от МВР, обясни Манолова. Идеята на ГЕРБ е да дестабилизират държавата. Те се опитват по всякакъв начин да саботират работата на Народното събрание. Не искат да има работещо правителство. Натискат конституционните съдии да касират изборите. ГЕРБ искат да прикрият следите на крадливото си управление, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4365 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2013.06.14 | 00:09

28
Извън политиката. Видиш ли жена да гледа така,значи не е сайдисвана скоро........
Калин

2013.06.14 | 00:09

27
Е сега се уредиха. Мая и неиният тъпкач ще крадат много здраво от народа.
еленски

2013.06.14 | 00:09

24
Те двамата са си лика прилика . На един акъл са . Ама да му са чудиш на акъла , какво и тъпче на тази скакържа, жените ли се свършиха.
кики

2013.06.14 | 00:09

26
казаха тези дето амнистираха престъпленията си до май 2009 год
sis

2013.06.14 | 00:09

25
А маркуча на лайнарката на Кюстендил лапала ли си го
друг студент

2013.05.31 | 13:23

4
А от бзобразията на ГЕРБ не беше ли притеснен глупако ?

2013.06.14 | 00:08

23
За безобразното строителство по време на криза ли говориш? Та ГЕРБ построиха за 4 години по време на криза толкова,колкото никоя друга партия за целия преход. Основата на силната икономика е добрата инфраструктура.

2013.06.14 | 00:08

22
Обичам когато стана сутрин да гледам тъпите гейбери как ревът из форумите! ПРОПАДНАХТЕ КАТО М*ДО ИЗ СКЪСАНИ ГАЩИ! Айде платените свирки на Бока Бубока и на УШАНКАТА ДА ЛАЯТ
КРИЗА

2013.05.31 | 16:46

12
Здравейте, Пиша ви, защото съм сериозно уплашен от това, което се случва в България. Аз съм един нормален студент в един от най-елитните университети в България, но това едва ли има значение. Уплашен съм от това, което се задава с това правителство на орешарски (не заслужава да му пиша фамилията с главни букви даже). Аз лично съм политически обвързан от много време, но не искам да споделя защо. Народа през 2009г. ЛИКУВАШЕ от това, че изгони едни доказани крадци, със спрени еврофондове и заменки на земи. БЕЗОБРАЗИЯ, които са ставали по време на тройната коалиция. Нещо, което дори и в учебниците ще се чете в скоро време. Тогава ГЕРБ ги би с 22% отгоре. България ликуваше.... ние бяхме щастливи, че едно крадливо и пълно с лъжи правителство си отива може би завинаги... 4 години по-късно. Пускам сутринта BTV и гледам дават станишеф.... пускам NTV гледам местан.... пускам tv7 и гледам сидеров, който пак се обяснява, че е бил отговорен човек и е бил задължен да даде кворум, за да може БСП и ДПС да имат правителство. Как може бе хора... как може да позволяваме на "младежите" над 60години и хората под основно образование ( моля ви не ме разбирайте погрешно не искам да обиждам никой) ДА РАЗРЕШАВАМЕ С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БСП И ДПС.... Та дори и станишеф призна 100-годишната история на партията си.... вигенин подкрепял действията през 1944г "След 1944 г. хората имаха власт над живота си"... - просто нямам думи.. Сигурно повечето ще си кажете "ти си млад човек... заминавай, докато е време". НЕ ХОРА. Не това е целта да си заминем. АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА НЕЯ ДОКРАЙ!! Независимо от ситуацията аз знам, че винаги има изход и това е ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ВРЪЩАМЕ 23 ГОДИНИ НАЗАД!! Толкова нагли и жалки са депутатите от БСП и ДПС, че направо не знам кой ги е избирал. ХОРА НЕКА НЕ СТОИМ ПО ДОМОВЕТЕ СИ И ДА ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО. Нека покажем, че и ние младите ИМАМЕ ДУМАТА... МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО.... ПО-ДЯВОЛИТЕ не мога да гледам как по всяка една телевизия ми дават червените или някви там местановци ... да гледам в интернет само новини за БСП и т.н.... ДА СЛУШАМ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАК СИ ГОВОРЯТ НА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ..... Ядосан съм и същевременно много разочарован от това, което се случва в момента. Нямаме време да даваме "толеранс на правителството". Те могат такива поразии да направят за 6 месеца или за 1 година, че НАПРАВО ДА НИ СЪСИПЯТ ТОТАЛНО. И като заключение ще кажа, че не агитирам за никоя политическа партия.. просто съм погнусен от БСП и ДПС, а и включително предателя Волен СИДЕРОВИЧ, който предаде напълно избирателите си. Поздрави, Един обикновен студент

2013.06.14 | 00:07

21
Браво бе, "студента", това ли ти е псевдонима в гербавата ти вербовка. Я кажи, колко пъти те "ощастливиха" от Герб през последните 4 години щастие. Знаеш ли, че повечето българи в тази страна за разлика от теб, станаха още по-нещастни, и поради много "щастие" излязоха в студените февруарски дни да протестират по улиците. Много щастие, но за много малко хора, политически обвързани като теб! Такива като теб, не обичат България, а само собственото си добруване в България.
анонимен

2013.06.14 | 00:07

19
Крайно време е хората с леви убеждения и социалдемократите да разберат, че БСП не е лява партия.
учител по бълг. език и лит

2013.05.31 | 13:23

3
Зле информиран драскачо! Престани с простотиите, които втори ден ръсиш!!! Допускам "уважаеми", че от ГЕРБ ти плащат и дърпат конците, но това няма да им помогне! Много от тях ще бъдат съдени!!!! Не се хаби, или имаш план-график за написани брутални и неверни безсмислици, с които да изкараш дневните си....!!!
Анонимен

2013.06.14 | 00:07

20
Посочете една държава в света където не се подслушва. Посочете един период от историята на България когато не се е подслушвало. За съжаление.
Пурко

2013.06.14 | 00:07

18
Правителството на Бойко Борисов падна поради очевадна некомпетентност, която бе пренесена върху цялото управление. За кражбите и рекета- питайте бизнеса. И не само тях!
Гюро Михайлов

2013.06.14 | 00:07

17
ГЕРБ е най- мъжката „партия” на света: ББ, ЦВ.ЦВ., Цецко Цачев, Фидосов и всякакви други сбъркани елементи. Аман от дефектирал матрял.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини