Яне Янев: София е застрашена от турска инвазия

  • 30 май 2013 17:52

  • 8321
  • 47
Яне Янев: София е застрашена от турска инвазия
©

Гузната съвет на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на срещата ни днес с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе изразена по един циркаджийски начин, който обиди хората. Той предвождаше ДПС. Това обяви в предаването "Лице в лице" лидерът на Ред, законност и справедливост Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

За пръв път в София има трима депутати от ДПС, избрани с гласове от Турция. Това е турцизиране на столицата на европейска България. Вас ще ви представляват депутати от ДПС, разбирате ли. Вие дали сте гласували за ДПС, г-н Цонев, попита Янев. Не, определено не съм гласувал за Движението за права и свободи, отговори водещият.

Хиляди гласове от Турция - фалшиви и манипулирани, бяха препратени към София, обяви лидерът на РЗС. Ние сме сигнализирали Конституционния съд за това. Жалбата ни е подписана от 48 народни представители от ГЕРБ. Вече е насрочено дело и ще има определение за допустимост в близките дни. Държим заседанието на КС да бъде открито, за да може българският народ да разбере за тази лъжа, подчерта политикът.

Безпрецедентно е политици, избрани от държава, която не е член на ЕС, да управляват европейска страна. Огромна част от гласовете от Турция са фалшиви, категоричен бе той. Янев обяви, че много хора са гласували без да притежават български документ за самоличност, като уточни, че едни и същи хора са гласували в няколко секции.

Пет депутатски мандата от ДПС трябва да бъдат касирани. Искаме на софиянци да не се натрапват гласове от Турция. Не трябва да допускаме това, което се случва в Македония. Мен ме боли, че на левия бряг на Скопие всичко вече е албанизирано и мюсюлманизирано. Няма да допуснем да се турцизира България. Ще има митинг в неделя, на който каним всички отговорни българи, подчерта политикът.

Ние започваме..., поде Янев, "да играете ролята на "Атака", прекъсна го водещата. Никой не може да играе ролята на "Атака", отговори лидерът на РЗС. Преди се купуваха хора, сега се купува кворум - нововъведение на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, допълни той.

Политикът обяви новото правителство за незаконно и подчерта. Този парламент няма необходимата представителност, над един милион души, които пуснаха гласа си на изборите, нямат представяне в парламента. Това е правителство на подменения вот, категоричен бе той.

София е застрашена от турска инвазия, заключи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

8321 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар

2013.06.05 | 20:56

47
Горчиво! Горчиво! Горчиво! Горчиво! Горчиво!

2013.05.31 | 12:55

40
не се притеснявай, кажи го на турски, тя болката трябва да е минала вече
XXL

2013.06.05 | 20:56

46
Яне, в тази поза си готов да направиш една ч.кия без ръце на Борисов!!!И за да няма обидени после той да ти я върне....
СТУДЕНТ

2013.06.02 | 09:23

45
Здравейте, Пиша ви, защото съм сериозно уплашен от това, което се случва в България. Аз съм един нормален студент в един от най-елитните университети в България, но това едва ли има значение. Уплашен съм от това, което се задава с това правителство на орешарски (не заслужава да му пиша фамилията с главни букви даже). Аз лично съм политически обвързан от много време, но не искам да споделя защо. Народа през 2009г. ЛИКУВАШЕ от това, че изгони едни доказани крадци, със спрени еврофондове и заменки на земи. БЕЗОБРАЗИЯ, които са ставали по време на тройната коалиция. Нещо, което дори и в учебниците ще се чете в скоро време. Тогава ГЕРБ ги би с 22% отгоре. България ликуваше.... ние бяхме щастливи, че едно крадливо и пълно с лъжи правителство си отива може би завинаги... 4 години по-късно. Пускам сутринта BTV и гледам дават станишеф.... пускам NTV гледам места..... пускам tv7 и гледам сидеров, който пак се обяснява, че е бил отговорен човек и е бил задължен да даде кворум, за да може БСП и ДПС да имат правителство. Как може бе хора... как може да позволяваме на "младежите" над 60години и хората под основно образование ( моля ви не ме разбирайте по-грешно не искам да обиждам никой) ДА РАЗРЕШАВАМЕ С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БСП И ДПС.... Та дори и станишеф призна 100-годишната история на партията си.... вигенин подкрепял действията през 1944г "След 1944 г. хората имаха власт над живота си"... - просто нямам думи.. Сигурно повечето ще си кажете "ти си млад човек... заминавай, докато е време". НЕ ХОРА. Не това е целта да си заминем. АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА НЕЯ ДОКРАЙ!! Независимо от ситуацията аз знам, че винаги има изход и това е ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ВРЪЩАМЕ 23 ГОДИНИ НАЗАД!! Толкова нагли и жалки са депутатите от БСП и ДПС, че направо не знам кой ги е избирал. ХОРА НЕКА НЕ СТОИМ ПО ДОМОВЕТЕ СИ И ДА ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО. Нека покажем, че и ние младите ИМАМЕ ДУМАТА... МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО.... ПО-ДЯВОЛИТЕ не мога да гледам как по всяка една телевизия ми дават червените или някви там местановци ... да гледам в интернет само новини за БСП и т.н.... ДА СЛУШАМ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАК СИ ГОВОРЯТ НА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ..... Ядосан съм и същевременно много разочарован от това, което се случва в момента. Нямаме време да даваме "толеранс на правителството". Те могат такива поразии да направят за 6 месеца или за 1 година, че НАПРАВО ДА НИ СЪСИПЯТ ТОТАЛНО. И като заключение ще кажа, че не агитирам за никоя политическа партия.. просто съм погнусен от БСП и ДПС, а и включително предателя Волен СИДЕРОВИЧ, който предаде напълно избирателите си. Поздрави, Един обикновен студент

2013.05.31 | 10:49

34
Престани,дърт студент такъв,докога ще пишете едни и същи глупости,и то под псевдоним.Толкова ли не можеш да напишеш 2-3 кратки изречения,не си ли ходил на училище,не си ли учил граматика.Не разбра ли,никой не чете дълги неща.
боги

2013.06.02 | 09:18

44
бЪЛГАРИ съгласни ли сте в българските държавни училища субсидирани от вашите заплати да се изучава като майчин език турски днес, а утре той да стане втори официален език в България. Българи, Живяли ли сте в смесен район, децата ви ходили ли са в смесен район на училище и учителката да им преподава на турски под предтекст, че българските турчета не разбират български вместо да им го преподава? Това беше по време на двойната и на тройната коалиция! А ходили ли сте в смесен район да си купите хляб от магазина и продавача е български турчин? Не сте? Не ви дава хляб като му го искате на български въпреки че знае български, прави се че не разбира, докато не му поискате хляб на турски! Ако не знаете турски, ще стоите гладен! Това също беше по време на двойната и на тройната коалиция.
Георги

2013.05.31 | 17:58

42
Не разбирам какъв ти е проблемът??? Нека всеки да говори на майчиния си език и стига с тази омраза! Създаваме си сами проблеми, има много по-важни въпросr за решаване. по-добре ли ще ти стане, ако забранят турския език? Ей хора, не се оставяйте да бъдете манипулирани?!

2013.06.02 | 09:17

43
мръсна гадна гнусна герберска прокуда черна прокълната проклета
ГАДНИ ТУРЦИ

2013.05.31 | 15:54

41
УМРЕТЕ ТУРЦИ ГАДНИ !
ЯнеЛайното

2013.05.31 | 12:12

39
Яне, Малийй, колко си плосък и гнусен!!! Егати палячото !
48 Такт

2013.05.31 | 12:12

38
В София има турски депутати, имайки предвид че ДПС в София не може и 1% да събере....
Към 5

2013.05.31 | 12:12

37
Да ама Бойко каза аз няма да се съюзявам с ДПС и си удържа на думата и алахнагъзващитемусе не можеха да пеят въобще. А сега най-големия Боленчо им даде властта на тепсия. Тука Янето казва една гола истина какъвто и да е.
Нерегистриран

2013.05.31 | 12:11

36
Яне, курво мръсна

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини