Петър Стоянович: Бог да ни е на помощ (галерия)

  • 29 май 2013 15:21

  • 4011
  • 4
Петър Стоянович: Бог да ни е на помощ (галерия)
© Булфото

Министърът на културата в служебното правителство Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май предаде поста на Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето,.

Преди малко повече от месеца се наложи да поема този тежък кръст - да стана министър на културата в служебното правителство. Това бе едно полезно изпитание за мен. Надявам се - по никакъв начин да не съм попречил на работата на министерството, а да съм помогнал, посочи Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май. Той благодари на всички директори на дирекции, зам.- министри, главния секретар, шофьорите и на всички хора, с които е работил в Министерство на културата.

Той пожела успех на новия културен министър.

В първите няколко седмици ще се ориентирам в детайли в положението в сектора, каза Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето,. Мисля, че ще имаме по-малко време за веселба, отколкото за работа, като гледам ситуацията. Днес не мога да имам нито детайлен поглед върху подробностите, нито мога да се произнеса, освен за две - три неща, които ще направя на първо време. Ще направя максимално бързо среща с неправителствените организации и всички гилдии и съюзи, които са включени, както в изработването на стратегията на министерството, така и в ежедневната работа, обяви още той.

Стоянович благодари на Пенев за свършената от него работа, като посочи, че той е имал само една пролет, но тази пролет е била наистина цъфтяща. Бог да ни е на помощ, но само с него няма да успеем, трябва и ние да поработим, заключи новият министър.

Последвайте канала на

4011 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Петрова

2013.06.01 | 00:41

4
Стоянович, когато летя като мисъл от СДС в Гергьовден,после в БСП - Бог ли ти беше на помощ, Моника Сергеевна ли? Па засрамете се малко, бе, с едно влизане в Гугъл си ясен като прочетен вестник. Впрочем, на Вежди и на кутрешката не можеш се мазна, толкова си назад, че срещу него да тичаш - не можеш го стигна!
Успех

2013.06.01 | 00:29

3
Успех на Стоянович! Мисля, че ще направи доста добри неща в областта на културата. Човек с богат опит и култура

2013.06.01 | 00:29

2
Много ме кефи когато комуниз говори за "Бог". Баси и проститутките са тия червени измекяри.

2013.05.29 | 18:44

1
Дам и ако не запретнете ръкави,скоро ще го видите на улицата с лозунг в ръка.Вече не е сляп.Радвайте се на хубавото време и спокойствие и ДЕЙСТВАЙТЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини