Местан към Орешарски: Вие ще имате 100 секунди толеранс

  • 29 май 2013 12:18

  • 3618
  • 18
Местан към Орешарски: Вие ще имате 100 секунди толеранс
©

Народът делигитимира ПП ГЕРБ, каза председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в НС. 

Това е станало, защото ГЕРБ си присвоиха монопола. Вие сами се изолирахте, защото се провалихте в проучвателния си мандат. Суверенът свали от власт ГЕРБ, следва да проумеем мъдростта на вота на народа, допълни още Местан от парламентарната трибуна. Народът ни накара да направим правителство на националното съгласие, за да съставим правителството на националното спасение. Няма по-лош сценарий от утре да тръгнем към нови избор, допълни  той. Ние ще подкрепим правителството на отговорния Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. „Г-н Орешарски, от вас не могат да се очакват чудодейни решения. Месиите са в историята. От вас се очакват конкретни, реални стъпки. Очакваме да реабилитирате Народното събрание като център на властта. Очаквам да бъде правителство на Народното събрание”, заяви лидерът на ДПС. Очаквам правителството, планът "Орешарски” да бъде спасителен за България”, каза Местан.
Да възстанови българската държавност и достойнството на всеки един български гражданин, каза Местан.

Обръщайки се към кандидата за премиер Места заяви: Вие няма да имате 100 дни толеранс, вие ще имате 100 секунди толеранс. Вие няма да имате комфорта на 8-те млрд. фискален резерв, какъвто оставихте. Не приемаме внушенията за нова тройна коалиция, допълни Местан. Ако някога Атака е подкрепяла премиер той се е казвал Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, припомни лидерът на ДПС, като припомни изказване на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в предишния парламент.  Ние не очакваме подкрепа от Атака и няма да я получим, декларира Местан. България се нуждае от правителство на интелекта, а не от управление на калинките, като посочи, че кандидатът за премиер и за шеф на МВР не са партийни фигури. Според Местан идват тежки дни на за престъпността, защото тя няма да дойде да целува ръката на властта.

От Вас господин Борисов зависи съдбата на България, обърна се Местан към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Днес гласуването трябва да покаже, че България е над партийното тесногръдие, заяви още лидерът на ДПС.

Очаквам вие да бъдете правителство на народното събрание, а не парламентът да бъде изпълнителят на волята на премиера, обърна се Местан в заключение към Орешарски.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3618 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
007

2013.05.29 | 16:31

2
Долен мазен кюрд. Каква партия сте вие мазни кюрди. Докога ще има турска партия в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ?

2013.06.06 | 21:56

18
Zavınagı

2013.06.06 | 21:54

17
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ СТАНАХА НАД ДВА МИЛИОНА
Гюро Михайлов

2013.06.06 | 21:54

16
Прост народ е българския. Няма да подкрепи правителство, да изчака работата му и тогава чак да се прави на умен… Всъщност, извинете. Не са прости българите, а тези, които въпреки простотиите подкрепиха Боко интелекта.

2013.06.06 | 21:53

14
Продавам фесове и чалми - и на теб ще ти трябват!А кога си планувал обрязването , имам и корана.Ще те уредим , както уредихме и Сидеров. Гюруглу ефенди!Но ще трябва и да те онодим - няма страшно - онодихме и Сидеруглу.

2013.06.06 | 21:53

15
Суеверния.тоо само за тва говори.от 10 думи 5 са му за суеверие.суеверен суверен суеверен.... Айде бегай у Турция при суеверните.
Гюро Михайлов

2013.06.06 | 21:53

13
С нетърпение очаквам първото изказване от трибуната на Тиквун: "Уважаеми господин министър председател...". Густоооооо....

2013.06.06 | 21:53

12
Продадох ли ти вече чалма или фес - имаш нужда Гюруглуууууууууууу.Имам и потури , и коран. А за обрязването се обади задължително - върви с онождане- все турски мурафети , но за теб ще са екстра. И Сидеруглу ги получи . Айде честито!
националист

2013.06.06 | 21:52

11
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В САЙТА - ДО ПОСЛЕДНО СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ЧОВЕКА ЗА КОГОТО ГЛАСУВАХ 3 ПЪТИ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! ОКАЗА СЕ ,ЧЕ И БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО , ПРОДАЖНА ДРЕБНА ДУШИЦА , КОЯТО СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!АЗ ОБЕЩАХ , ЧЕ АКО СИДЕРОВ ПРЕДАДЕ ИДЕЯТА ЩЕ СРЕЩНЕ МНООООГО НЕДОВОЛНИ И БЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ - Е ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ!ТОВА ,ЧЕ ТОКУ ЩО ЗАГУБИ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ГЛАСА ЩЕ МУ Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ!ХОРАТА ГО РАЗБРАХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ТОВА ЩЕ ГО ПРЕСЛЕДВА ВЕЧНО!
ами България?

2013.06.06 | 21:52

10
Новата (стара) тройна коалиция постоянно мрънкат как разбили ГЕРБ, Бойко го изритали и т.н. Симпатизантите им блеят в подръжка същото. Майната му на Бойко и на ГЕРБ, обаче аз не чух с България кво ще правят? Щели да дадът енергийни помощи на най-бедните. Ми то в България само циганите и пенсионерите вземат енергийни помощи. А парите се вземат от ... работещите. Нямало да се увеличава тока - ами НЕК е източен от партиймите фирми и партийните мегапроекти и това нещо трябва да се ПЛАЩА. Ако не е с увеличение цената на тока, ще го платят от бюджета, демек от данъците на хората, т.е. ... пак от работещите. Щели да създадът стотици хиляди работни места - какви на метачи по улиците и в партийните фирми, които работят само щот получават тлъсти държавни поръчки, демек пак ще го платят ... работещите. Тоз Делян Пеевски откъде има толкова пари? С какво се занимават фирмите му? Какво произвеждат? Всичко е откраднато от държавата, това са партийни фирми на ДПС те немогат да съществуват без да точат от държавата. Същото е с БСП фирмите. Що не произвеждат да изнасят продукти? Имаме целия пазар на ЕС 500 млн. души с високи доходи. А нашите фирми произвеждат гащи. С ПАРТИЙНА ИКОНОМИКА НЕ СТАВА! А те тука тръгнали да ми са радват, че биле му го на*укали на Бойко. АМИ БЪЛГАРИЯ? Наистина си заслужаваме дереджето!
Гюро Михайлов

2013.06.06 | 21:51

9
До всички герберчета. Цитирам хипертоника: „По- добре такъв кабинет, отколкото никакъв”. Айде, да се скриете някъде, че разваляте флората и фауната!
ddfg

2013.06.06 | 21:50

8
вие ли от дпс ще възстановявате властта дето не стъпвате в пленарна зала леле я вместо да наблягате на държавност създайте РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА макар че вас ви устройва повече сивата
Гюро Михайлов

2013.05.29 | 17:17

7
Призрак проговорил в Аладжа манастир: Иде времето. Това не е първият случай на появата на Рим папа, но досега думите, които е казвал са "Има още време". Според легендата, когато Рим папа промени отговорите си, тогава ще дойде времето България да спасява света с чудесата и тайнствата, които са по земите й. Началото беше падането на ГЕРБ. Продължението е с успеха на новото правителство. Цецо на съд! Боко- и той.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини