Казанлък избира своята Царица роза

  • 10 май 2013 09:05

  • 1365
  • 1
Казанлък избира своята Царица роза
©

Казанлък избира тази вечер своята Царица роза. 21 са претендентките за короната, които ще дефилират пред публика и жури в 3 тура, в спектакъл с начало 19 часа, съобщи Дарик радио.

Девойките - абитуриентки от казанлъшките училища ще се представят в малки черни рокли, фолклорни роби и официални тоалети. В програмата специално участие ще има и певицата Светла Иванова, която е от Казанлък и е самата тя преди години е била сред участничките в този конкурс. Трупата на Нешка Робева „Нешънъл арт" също ще радва зрителите на спектакъла.

Организаторите на конкурса - спектакъл са подготвили и специална изненада за зрителите - пред тях ще дефилират и 18 от досегашните царици Рози на Казанлък, избирани в различни години.

9 - членно жури ще определи трите най- красиви момичета на Казанлък за настоящата година, като избраната царица Роза ще има чест да води юбилейното празнично шествие тази година в града, посветено на 110-та годишнина от първия празник на розата в Казанлък.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1365 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.18 | 19:20

1
Това е хубаво,но от страна на мъжете трябва да кажа,че те са ощетени .Предлагам от следващата година да се избира и ЦАР ТРЕНДАФИЛ.

Добави коментар

Водещи новини