Минчо Спасов: Срам ме е от Кокинов

  • 28 април 2013 10:14

  • 6267
  • 14
Минчо Спасов: Срам ме е от Кокинов
©

Преди време телефонът ми бе следен, според информацията, по делото "Галерия", но се оказа по друга схема, свързана с руска шпионска мрежа. Това обяви в предаването "Тази неделя" политикът Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в.

Никога не съм се чувствал и изживявал като жертва заради това. Приветствам разкриването на всички подобни случаи. Има ситуации, в които службите си вършат работата така, както трябва. Нужно е да знаем, че за да има суверенитет, трябва да се поддържа националната сигурност, обясни Спасов.

По думите му обаче това, което виждаме в момента в държавата, е резил, срам за правната ни система. Това е монархия и сигурността е разклатена. Виждаме влиянието на един човек върху четирите власти - законодателна, изпълнителна, съдебна и медии. От разговора между бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, градския прокурор на София Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на се вижда, че един човек привиква при себе си главен прокурор, за да защити свой министър.

Този разговор е автентичен, гласовете се познават ясно, особено този на прокурора. Срам ме е от Кокинов, каза той. В същото време поведението на Борисов в разговора е това на типичния нарцис, допълни Спасов.

Според него има няколко тези кой може да стои зад записа. В МВР работят свестни хора, за които не е хубаво да ги управляват хора с руско мислене или физкултурно образование. Такива хора могат да са замесени в скандала с подслушванията. Може и да има група с интереси, свързани с изборите, но това не са нито комунистите, нито някои други. Борисов трябва да си намери друга защитна теза и да спре да обвинява за всичко другите партии, защото има опасност той да излезе от политиката. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа със сигурност трябва да излезе от политиката, а ГЕРБ да си търси нов лидер. Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после би могла да оглави ГЕРБ без да бъде опетнена от такива грозни сигнали, обяви Спасов.

По думите му, между 10 и 15 структури могат да се снабдят с апаратура за подслушване. Преди няколко години техниката струваше около милион. С развитието на технологиите тази цена спада, обясни политикът.

Трябва да се разследва телефонът на Борисов, за да се научи които са кукловодите на това шоу, заключи той.

Последвайте канала на

6267 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.05.12 | 12:57

14
Имало е нещо нередно в записите и затова са ги изтрили по заповед на един от заместниците но ако успеят да се възстановят ще се разбере кого са подслушвали и тогава ще се разбере кой е поръчителя.

2013.05.12 | 12:57

13
Ами то вече е ясно кого са подслушвали а за поръчителя има много варианти!!!

2013.05.12 | 12:57

12
Маи че някои прекарал ваш СерГеичо, една седмица преди изборите ще получи шок като излезе че подслушаните са били Цецо и Боико
Дървен кол

2013.05.12 | 12:57

11
В сериалите има по-малко възкръснали кръвосмучещи отколкото по време на изборна кампания. Какво трябва да направим, че да ги успокоим за винаги?

2013.05.12 | 12:57

10
"Минчо Спасов: Срам ме е от Кокинов"-Мунчоооо,мен ме е срам от съда ,про.кур.атурата ,полицията ,данъчните,администрацията ,политиците и всичко дето се нарича Държава -добре поне че се гордея с Родината си ...все още...а ,и от теб също ме е срам !
gol

2013.05.12 | 12:57

9
po iasno ot tova 4e koito pla6ta toi pora4va muzikata ,,,,,,tova e geb
промо

2013.05.12 | 12:57

8
Ши*айте се гадни комунистически ку*ви.Каквото и да си говорим ей сега на 12 ще видите как столетницата отива при лайната, кадето й е мястото.И тоя цайсат прошляк Спасов да не е забравил откаде тръгна.Той може и да е забравил,но ние не. Този път няма връщане назад,стига БКП са ни вкарвали в криза и да вика "ето те не се справят".Ми то в тея лайна дето са направили за 20 години, никой неможе да се оправи. Спокойно, идва деня в който ще си хапват говната си. 12.05.2013г.

2013.05.01 | 20:59

7
Какво се чу на записа:В целият запис някой да е казвал в прав текст на Кокинов да направи нещо за някой си.Борисов се познава с Кокинов и са работили заедно по много случаи още когато беше главен секретар на МВР.Това че са приятели и след като има явна атака срещу Б.Борисов и ГЕРБ му е казал какво са установили при проверката за записите и Борисов казваше по телефона на някой какво се е разбрало от проверката като спомена че не знае кой ги записва и че може и тях да са записвали.Специално за случая Найденов в който се съмнявам че записа е негов се чу как гл.прокурор му е казал че е питал Кокинов дали има заведено дело срещу него и Кокинов му отговори че наистина е проверил и наистина е нямало но после се е появило(от къде се е появило никой не знае).Думите на Кокинов бяха „Незнам не се бъркам.Аз съм репресиран.Президента ми скача вече“.Работата с този запис е много мътна защото се чува как единственият който подтиква разговора за да има какво да се запише и говори за нещо важно е Найденов а другите или отклоняват питанията му или си мълчат.В записа Борисов казва на Найденов че човека който ще му изяде главата е жена му а не някой друг както Найденов мисли че е Цецо и Борисов уш бил го потвърдил.И за накрая - КОКИНОВ:„Дишат ти във врата кой ти диша познай от три пъти“.КОКИНОВ:„Не ми се смей ти си го избра.“ НАЙДЕНОВ:„Добре де тай като прокурор те питам.При условие че този си е потвърдил показанията че не съм му оказал натиск те не могат ли да го прекратят“.„А те не само не го прекратяват а започват да ровят и за други неща за които са ги правили ония“.БОРИСОВ:„Въпроса е този сигнал стои и ме слуша тука на моята къща къде отива“.

2013.05.01 | 20:59

6
През 1990 година е избран за общински съветник от Съюза на демократичните сили (СДС) и остава на този пост до 1994 година, като оглавява и групата на общинските съветници на СДС.[1]------През 2001 година Спасов се включва в новосъздадената партия НДСВ и се кандидатира за народен представител в Ямболския район. Той е областен управител на Област Ямбол до влизането си в Народното събрание през 2004 годинал;През юли 2005 година Минчо Спасов е преизбран и става заместник-председател на Парламентарната група на НДСВ.------Аман от морализатори,"кукувици"-снасяли "политически яйца",където е личния келепир.
вили

2013.04.30 | 00:50

5
Много сте загрижени!!Защо винаги давате оценки?Вие ли сте ги назначили ,че искате да ги сменяте?Оставете на изборите НАРОДА да си каже мнението.Мина времето!!!

2013.04.30 | 00:50

3
БЪЛГАРИЯ Я Е СРАМ ОТ ЧЕРВЕНИ ЖУРНАЛЕТА, НО ТЕ СА НАГЛИ.

2013.04.30 | 00:50

4
Мълчи бре, осран капут...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини